![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Doğrudan Hodan desenize şuna. Ne yoruyorsunuz kendinizi? ![]() Hodan, makilerin altında, gölgede, hümüslü, nemli toprakta yetişir, baharda topraktan fışkırır, çiçekleri iyice açmadan (O zaman kartlaşıyor.) yapraklarıyla toplanır, bitmesin diye kökünden sökülmez, yıkanır paklanır, hafif haşlanır, sonra az yağla biraz kavrulur, içine yumurta kırılır, afiyetle yenir. Ama bu kadar, haşlayıp kavurup, canını çıkardıktan sonra vitamini filan kalır mı bilmem, herhalde yine de bir şeyler kalıyordur, en azından barsakları rahatlatır. ![]() Yarasın. Bizim bahçede var ama daha yemek yapacak kadar çoğalmadı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|