agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-05-2009, 23:23   #1
dkp
Ağaç Dostu
 
dkp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,513
Isırgan-Arapsaçı-Ispanak-Taze soğan (Fırında Çırtma)

Kullanılan malzemeler.
Büyük bir demet ısırgan, 0,5 kg ıspanak, 0,5 kg taze soğan, 250 grm arapsaçı.
Bulamaç için; zeytinyağı, un, tuz, su

Büyük bir demet ısırganın yanlızca filiz kısımlarını bir kaba hazırlıyoruz.
Ispanakların yanlızca yapraklarını hazırlıyoruz.
Arapsaçının genç sürgünlerini hazırlıyoruz.
Tazesoğanların yeşil kısımlarını hazırlıyoruz.
Hazırlanan malzemelerimizi mükemmel bir şekilde yıkıyoruz.(çok önemli)

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen dkp : 21-10-2009 saat 20:34 Neden: Başlık değiştirme
dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ısırgan (çırpma)


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025