agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2007, 00:39   #4
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YEŞİLCİ Mesajı Göster
Sevgili Billur Korkmaz,
çok şanslisiniz Açilişi Yapmişsiniz,biz Daha Siftah Edemedik.ben Bu Mevsimi çok Seviyorum.helede Yenebilen Otlari Toplamayi,çok Zevkli Oluyor. Hodandan (biz Kaldirik Deriz ) Turşuda Yapariz.çok Da Güzel Olur.
Sevgili Yeşilci, pazardan bu yana içim dışım bol yumurtalı kaldirik oldu inan.. Bu hafta diğer yenen bitkiler üzerinde yoğunlaşacağım, özellikle labada, hindiba ve eşekmarulu.. Zira, diğerlerini çok yakından tanımıyorum henüz incelemekteyim; sitedeki arkadaşlarımında yardımıyla elbette..
Bahar olur da sevilmez mi efendim, ruh yaşımız ne olursa olsun, yüreğimizdeki tohumların yeşerdiği, filizlerin tomurcuklandığı o en güzel mevsim..
Dilerim bu hafta da siz siftah yaparsınız da, burada anons edersiniz benim gibi coşkuyla..:)
Sevgilerimle...

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
hıyar otu, neşe otu, sığırdili, turşu otu, zembil çiçeği


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025