agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Yabani Hayvanlar > Yabani Hayvanlar / Genel
(https)

Beğeni Düzeni63Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-01-2008, 19:34   #1
-

Giriş Tarihi: 19-03-2007
en güzeli segili kardeşim benimde kullandığım teknik bahçene kemik asman koyun kemiği inek kemiği gibi kemikleri görünce gelmiyorlar geldikleri yerlerede atarsan büyük büyük kemikler bidaha gelemezler

dubief Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-01-2008, 17:00   #2
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dubief Mesajı Göster
en güzeli segili kardeşim benimde kullandığım teknik bahçene kemik asman koyun kemiği inek kemiği gibi kemikleri görünce gelmiyorlar geldikleri yerlerede atarsan büyük büyük kemikler bidaha gelemezler
Kemiği görünce neden gelmezlermiş acaba? Merak ettim...

4-5 yıl önce Hisarönü Körfezinde adını hatırlayamadığım bir bir koyda ağaca bağlı bir yabani domuz görmüştük. Yaşlılıktan iki büklüm olmuş bir teyze evcilleştirmiş hayvanı, ağaca bağlamış. "Korkmayın bir şey yapmaz" diye gidip yanına sevmişti.
O zaman hoşumuza gitmişti ama bu sıralar Nat. Geop.Wild'de yerleşim yerlerine gelen orman hayvanlarıyla ilgili bir çok belgesel seyrettim. İnsanlar ve özellikle hayvanlar açısından sakıncalı bir durum olduğunu seyredince anladım.

mutlu_inan beğendi.
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-01-2008, 20:02   #3
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
O zaman hoşumuza gitmişti ama bu sıralar Nat. Geop.Wild'de yerleşim yerlerine gelen orman hayvanlarıyla ilgili bir çok belgesel seyrettim. İnsanlar ve özellikle hayvanlar açısından sakıncalı bir durum olduğunu seyredince anladım.
O programı ben de hiç kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Ama bence hayvanlar insanların yerleşim yerlerine gelmiyor, insanlar hayvanarın yaşam alanlarına ev yapıyorlar. Böyle olunca da karşılaşmaları kaçınılmaz oluyor.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-08-2012, 17:58   #4
Ağaç Dostu

...nokta's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Galeri: 16
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Ama bence hayvanlar insanların yerleşim yerlerine gelmiyor, insanlar hayvanarın yaşam alanlarına ev yapıyorlar. Böyle olunca da karşılaşmaları kaçınılmaz oluyor.
Sn. zenfree...
Kesinlikle haklısınız...insanlar hayvanların yaşam alanlarına ev yapıyorlar sonra neden bu hayvanlar burda,neden bizi rahatsız ediyor...kim kimi rahatsız ediyor acaba...bunu bir düşünmek lazım...Sn. Özcan2007 yanlış anlamayın efendim bu sözlerim size değil...ki nereye ev yaptığınızı ya da nereden ev aldığınızı bilmiyorum...sadece şehir yaşamından bıktım diyerek ormanın herhangi bir köşesine ev yapan insanların, o hayvanlardan rahatsız olması bana komik geliyor sadece...eğer bir insan şehir yaşamını sevmiyorsa ve doğada bir yaşam alanı olsun istiyorsa ordaki tüm hayvanları canlıları da sever...doğayı seviyorum sözüne tüm canlılar giriyor benim için...tüm canlıları sevmek...

...nokta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025