![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çeşmeden aldığım ilk gojiberryim iyice büyüdü, kalınlaştı. Meyvelerde çok irileşti ve tatlandı..
|
3 Eklenti(ler)
Yerini epeyce begenen gojiler cosmaya basladi, bizim yegen tadini cok sevdi ;)
Her, geldiginde avuc avuc goturuyor.. |
bu yaz diktiğim gojilerde 10 kadar meyve var, kızardı fakat hiç yaprak kalmadı ve dallarda öok ince ve kuru gibi görünüyor. Sorun ne anlayamadım. yardım ederseniz sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Sıcakla meyve tutmasının pek alakası yokmuş, bu sene yıkılıyorlar...
|
Merhaba, tohumdan yetiştirdiğim Goji berry benim boyumu geçti ama çok az meyve veriyor şimdiye kadar 10 tane vermemiştir ve meyveler küçük ne yapmalıyım.
|
Alıntı:
İlk yıl meyveleri küçük olur ilerleyen yıllarda ağaç yetiştikce daha büyük meyveler görmeniz mümkün. Tabi ağacınızın cinsi büyük ise. Cinsi küçük olan bir tohumdan ürettiyseniz hep küçük kalır. Biz meyvesi büyük olan fidan üretimi yapıyoruz.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. http://www.gojiberryfidanligi.com/Re...esim%20015.jpg |
niğdeli hemşerim.bana bir adet goji fidanı lazım.bana temin edebilirmisiniz.saygılar
|
dostum bu ne şimdi.insanı delirtmek mi istiyorsunuz yahu.bende goji hastalıgına yakalanmak üzereyim.ama bana bir iki fidan gerekli nereden temin edebilirim bilmiyorum.sizin goji süper. bana da yol gösterirmisiniz.
|
ben de istanbulda yaşıyorum.gojileriniz süper.bana biriki fidan lazım. temin edebilirmisiniz.
|
Alıntı:
Kolay gelsin. "Goji berry fidan tantm,bakm ve budamas " |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
rüzgarlı bahçede kurt üzümü yetişirmi?
|
karadenizde acaba yetişirmi bilgisi olan dostlar varmı
|
Alıntı:
|
Geçen kış sürgünden ayırarak söktüğüm goji fidanları yazlık bahçesine ektim. Biri 2,5 metre uzadı diğeri ise yeni sürgünler vererek 50 cm kadar uzadı 25-09-2013 yani bugun baktım kısa olanda çiçek ve meyve çok bir tanesi olgunlaşmış uzun olanda ise uç kısmında çiçeklenme var. fotaraf makinam yanımda olmadığı için çekemedim. en kısa zaman da fotoğraf çekicem...
|
Alıntı:
Ordu da ve samsunda yetişiyor. Benim geçen yıl gönderdiğim fidanlardan bu yıl meyve almışlar. Dilerseniz yetiştiricileri ile görüştürebilirim.05354732579 |
Benim yetiştirdiğim Goji Berry
2 Eklenti(ler)
Zemin toprak iyi değil .. saksıda yetiştiriyorum
|
gojibery dikili de yazlığımda ilk ürünler
2 Eklenti(ler)
anca fotoğrafını çekebildim ....
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cıns degısıklıgı
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene gojiberry meyve tutacak inşallah.
21.03.2014 Eklenti 477323 06.04.2014 Eklenti 481258 06.05.2014 Eklenti 489943 |
Bilgi için teşekkürler nereden edinebiliyoruz bu meyveyi acaba?
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar ben de ticari olarak goji yetiştirmek istiyorum iki dönüm arazide. satış konusunda googleye sorup en çok tıklanan siteye sordum ithal satıyorlarmış daha çok. ben de biraz milli olun dedim ben üretsem almaz mısınız dedim. ****** alırız dedi. korkma doğru kurutma yapıldıktan sonra elinde kalmaz dedi ancak daha çok bilinçli kesim yiyor bu mereti dedi:) ben de sorun yok ihracat bile yaparız dedim:) neyse arkadaşlar goji hakkındaki bilgilerinize çok ihtiyacım var. daha çok soru soracam size:)
|
Bi tanıdığımın gojiberry bahçesi var bildiğim kadarıyla fidan satışıda yapıyor. Eğer ilgilenirseniz bana mesaj yazın elinde fidan olup olmadığını öğrenip sizi görüştürebilirim.
|
Meyvesini kaçıncı senede alabiliyoruz bilen var mı acaba
|
Meyve
Merhaba,
Ben saksıda yetiştirmeye çalışmıştım. Tabi olmadı. Ancak bir sene içinde 1,5 metre boya ulaşmıştı. Üzerinde çok küçük bir meyve gördüm. Aldığımda kış mevsimiydi ve yapraksızdı. Yetiştiren kişi bunu yazın ekmiş olduğunu benim de kışın satın aldığımı varsayalım. Meyve alma süresi ortalama 1,5 sene diyebiliriz. |
Alıntı:
|
Artık internetten goji berry tohumu aldım.80 tohum 20 liraya aldım.40 tohum barbaryum,40 tohum nq1 tohumu aldım.aldığım gibi ektim.ekeli 3-4 gün oluyor.aldığım yerde yazdığına göre 7-17 günde çimlenirmiş.çok heyecenlıyım
|
Gojiler
3 Eklenti(ler)
ısparta
|
5 Eklenti(ler)
ısparta 29-06-2014
|
5 Eklenti(ler)
Isparta 29-06-2014
|
5 Eklenti(ler)
Goji Isparta 29-06-2014
|
4 Eklenti(ler)
Gojiberry Isparta
|
5 Eklenti(ler)
Gojiberry bahçesi Isparta
|
sayın tamergulkaya yemin ederim ağzımın suyu aktı resmen :) satış yaparsanız satın alabilirim yarım kilo bir kilo ne kadar verirseniz artık :)
|
Satış yok bu sene buyur gel istediğin kadar topla 20 dekar bahçeyi meraklılar ve hastalar için ayırdık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025