![]() |
Alıntı:
Ayrıca Aliexpressten tohum siparişi verdim 1 ayı geçti onu bekliyorum. Eğer tohumdan çimlendirebilirsem sizinle paylaşırım, sizde o kadar beklememiş olursunuz. Gifimeydeki yetkili; şuan satış için fidanların uygun büyüklükte olmadığını söyledi. Eğer çok istiyorsanız irtibata geçip boyutu önemli değil diyerek istekte bulunabilirsiniz... |
1 Eklenti(ler)
Geçen sene fide olarak aldığım cranberrler (Early black ve pilgrim) artık saksıya sığmaz oldu. Arazide onlara hazırladığım yatak içerisine diktim. Toprak olarak sphagnum torf ve solucan gübresi kullandım. Koyduğum yer yarı gölge bir alan bu sene gelişimini izleyip göreceğim.
|
Alıntı:
|
Turna yemişi cranberry arayanlar için zen gardenda satışı başlamış.
https://www.zengardentr.com/urun/kir...um-macrocarpon |
Alıntı:
|
Tadı çok yavan bir şeye benzemiyor, neden bu kadar heves ettiniz? Meyvesini alıp bir denemenizi öneririm. Migrosta mevsiminde meyvesi satılıyor. Tam hatırlamıyorum eylül ekim gibi sanırım.
|
Alıntı:
Ayrica olaya birde sifa tarafindan bakiniz lutfen. Faydalarini gorunce eminim sizde vazgecmezsiniz. Buyutebilirsem seneye 10 adet daha almayi planliyorum. |
Araziye ektiklerim çiçeklendi. Bu sene meyvesini tadacağız *** :)
|
Alıntı:
Öldürmezsek bu sene sağ kalırsa, seneye biz de yeriz inşallah :) Toprak koşulları beni çok zorlayacak. PH sorununu bir şekilde çözmem gerekecek. |
Alıntı:
Tadı güzel olmadığından bazı aktarlarda glikoza bulanmış olarak satılır.Eğer tatlı bir tat alıyorsanız kesinlikle glikozlanmıştır. |
Alıntı:
Ayrıca güneşte kurutulunca o kadar tatsız olmayacağını düşünüyorum. |
turna yemişi güneşte mi yoksa gölgedemi bakılır
|
bir de iki yıldır bitkim çiçek açıp çiçeklerini döküyor belki az güneş gördüğündendir çünkü arıların tozladığına eminim
|
bana da fidan lazım gönderebilecek arkadaş varsa
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025