![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
geçen yıl yetişkin avustralya karadutu dikmiştim tabi çeşit ismine doğruysa baharda uyanmadı. ben yılmadım başka bi firmadan tekrar fidan alıp diktim. yaşayıp göreceğiz. iklimimize uyarsa iyi olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2018
|
açık arazide olmaması ilginç bahçem rüzgar alıyor ve yüksekte iki sene önce diktiğim karadut fidanı 3 metreye çıktı bu gün dallarını kestik kökünden söktük ve komşum bulgaristana götürecek çok hızlı büyüyor meyveleride keza eve 6 metre mesafeye dikmiştim başedemeyeceğimi anladım. bu sizin fidanda sorun olduğu kesin. inşallah bu defa doğru fidandır |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2021
|
Merhabalar, Bende Edirne'deki bahçeme 3 ayrı çeşit Avustralya (satıcı öyle söyledi) dut ektim. 6 yaşındalarmış ve bu yıl 1-2 kg arası alırsın dedi. Meyve verirse inşallah burada paylaşırız. ![]() Bir sorum olacak; Avustralya karadutu olarak konuşuluyor fakat ben 3 ayrı çeşit olarak aldım - karadut -beyazdut ve kırmızı(alaca) dut olarak. Bu çeşidin sadece karadut versiyonu yok değil mi? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Sevgili suteresi karadut elinizde var mıdır. Var ise bir kaç kök gönderir misiniz, rica etsem |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2017
|
Bahçede Avustralya karadut
|