![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben Bulgaristan üzerinden aldım. Sofya da da bir adresimiz var. Oradan valizime koyup getirdim. Geçen yıla kadar Türkiye’ye de gönderim yapıyorlardı. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
Tadi nasil bilmiyorum ama gorunusu cok hoş imiş. Aksu pembesi diye bir tür satiliyor. Eger biliyorsaniz hangi türleri onerebilirsiniz tad olarak? Sizden daha fazla kimsede ahududu ve bogurtlen yoktur herhalde. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim sorunum İzmir’de oturuyor olmak. Burada bunları sadece yaşatmak bile büyük başarı. Siyah Ahududuyu şiddetle tavsiye ederim. Dayanıklı ve tadı güzel. Navaho Bigandearly, Karaka black ve Reuben favorilerim. Bu sene tekrar Bedford Giant aldım. Mantari hastalıktan 2 kere kaybetmiştim. Bahçem havasız bir yerdi, olmadı. Şimdi havadar bir bahçe edindim, rakım da azıcık var. Artık kim tutar beni ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Alıntı:
Yine ordan alıp Türkiye gönderimi yaptılar sandım. Öyleyse benim alacaklarım da vardı. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ebayda satisi varsa oradan alinabilir. Tohumdan yetistirmek nasil olur bilmiyorum ama olursa tohum cok mantikli getirtmek icin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Teşekkürler. Ahududu ve böğürtlen tohumdan pek tavsiye edilmiyor çilek türleri alınabilir ama varsa. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Değişik siteler satış yapıyor. Ben 2 çeşit aldım fakat bir karış boyda bitkiler geldi. Ancak bir kaç sene sonra yetiştirip paylaşabilirim gibi geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnternetten alırken gönderilene razı olmuş oluyor insan. Ticari etik bizim ülkemizde pek makbul değil. Elin ingilizini övmek istemem ama, durum ortada. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|