![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Geçen sene yaptığımız çilek ağacı Şimdiki durumunu ben de merak ediyorum.Acaba çilekler aynı yerden patlamışmıdır merak ediyorum yoksa fideleri yenilemek gerekecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-03-2011
|
merhabalar şu anda istanbulda hava 8 derece, üzerinde çiçek ve minik çilekler olan fidem saksıda ve balkonda, gece yağış ihtimali var, içeri almalımıyım acaba? şimdiden çok teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çilek dayanıklıdır. Bir şey olmaz. Benim çilekler bahçede çiçek açıyorlar. Kaç senedir bir şey olmadı. Bahar donlarından bile etkilenmiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() bir de bu sene ilk defa çilek deniyorum, çilekler toprağa deymesin diye toprağa mercimek döktüm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Süngerlerden görüntüler. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=696 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2011
|
ben lise öğrencisiyim kendim doğayla bitkilele uğraşmayı çok seviyorum annem babma pek sevmez şehirde otuduğum için bahçe yok balkonda yetiştiriyorum 7 kök çilek 7 saksı içinde ayrı ayrı günde 10 saat güneş alıyor 2sini yaprakları önce kıpkırmızı oldu sonra kurudu kuruma devam edermi kuruyan yaprakalrı koparyımmı 2.)soru fidelere hariç 15gün önce tohum ektim halen çıkmadı ne iştir acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |