![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2023
|
bu çilek mi
internetten osmanlı çileği aldım meyveleri o gibi ama gelen bitkinin toprağında çileğe benzer bir ot çıktı aynı çilek gibi kol atıyor ama yaprağı farklı ne olduğunu bilen yazabilir mi? zararlıysa sökeyim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2022
|
Bu yabani bir ot, adını bilmiyorum, sarı sarı çiçekler açıyor ve çok hızlı yayılıyor. Benim bahçemin bir köşesinde dağ çileklerim var. özellikle o bölümde bolca çıkıyor ve çilekleri istila edip neredeyse boğuyorlar. Ben en az iki kez temizlik yapıyorum. Ancak hem gerçek çileklere benzediğinden hem de dağ çilekleri de küçücük olduğundan onları koparmamak adına oldukça zor bir işlem. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2023
|
cevaplarınız için çok teşekkürler hemen temizlerim zaten bahçem yok saksıda temizlemem çok kolay olur |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
çilek osmanlı,,,, ve albion |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2023
|
Hocam çilekler topraksız kültürde mi? Benim osmanlı çilekleri daha yeni çiçek açabildi. Gerçi çilekleri yabani otlardan kurtarabilsem çilek alacağım ama yabani otlarla baş etmek zor... Düzenleyen almuud : 11-04-2024 saat 22:22 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
çilek
Toprakta üretim fındık torfu ,orman altı toprağı ,torf ,koyun gübresi karışımı ,serada ,kimyasal gübre yok , |
|
|
|
![]() |
|
|