![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2009
|
Sn.harami dondurulmuş şu anda 400 gr 15 ytl den büyük marketlerde satılıyor.yani kilosu 40 lira toptancılarda tahminim 7 ytl civarı alıyor kilosunu.ürünün şu anda satılmama derdi yok ama ileride üretici artacak o azaman ne olur bilinmez ama yinede karlı yatırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sn harami yetiştirdiğiniz cinse bağlı örneğin tavşangözü yabanmersinleri 10-15 gün dayanabiliyor.ama şu anda piyasada fidanı yok.ben merak ettiğim için getirtmiştim.sakarya şartlarında durumları iyi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
Düzce Kaynaşlıda bir deneme bahçesi var. sahibi tarım teknisyeniydi sanırım. bahçesi 300m rakımda ama daha yüksek yerlerde bahçe kurulmasını tavsiye ediyordu. sanırım doğal olarak yetişen likapalar da genelde yüksek rakımlarda oluyor. Rakım verim açısından önemlimi ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ben saksılarda ve torbalarda yetiştiriyorum.rakımın meyve performansı hakkında bişey diyemeyeceğim.likapalar nemli toprağı sever bu yüzden nem bakımından yüksek kesimler avantajlı.eğer sulama imkanınız varsa aşşağı kesimlerdede kolaylıkla yetiştirebilirsiniz ph uygunsa tabii... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|