![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2009
|
Sn Kafkas57 üzerinde meyve tomurcuğu varsa alabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
meyve gözleri
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
tophat,norhtsky
![]() Tophat ![]() Norhtsky soğuklara en dayanıklı bodur çeşit.umarım Adapazarı sıcak gelmez... ![]() Tophat,Norhtsky |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çimlerden ve cep telefonu ile çekildiği için birazda güneşten pek net değil fotoğraflar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2009
|
Bugün itibarıyla meyve gözü yok.Biraz daha büyümeleri gerekecekler.Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Sn Catarunga ve bari foruma girmeyeliepey olmuş.Yazılarınızı bu gün gördüm.Resimde görmüş olduğunuz likapalar 2000 metrenin üzerinde yetişiyor.Bu resimleri sizinde tahmin ettiğiniz gibi Sonbaharda çektim.Boyları yerden 20-25 cm kadar yükseliyor.Yapraklarının İlkbaharda ve yazbaşlarında hangi renkte olduğunu kesin olarak söyleyemeyeceğim.Ama kırmızıya yakın olduğunu sanıyorum.Meyvelerinin dışı koyu mavi hatta siyaha yakın renktedir.Ezilip elinize sürüldüğünde koyu eflatun veya mora çalar.Eğer cinsini belirleyebilirseniz bende memnun olurum.Bu yaz gidebilirsem sizlere daha ayrıntılı fotoğraflarını İnşAllah sunabilirim.Saygı ve sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Vaccinium myrtillus ve Vaccinium uliginosum meyve
![]() üstteki Vaccinium myrtillus alttaki Vaccinium uliginosum |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sunshine blue'larınız da müthiş görünüyorlar Güle güle büyütün. Deneyimlerinizi heyecanla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Haklısınız sevgili nevsune , Yerli likapa şimdiden biraz güneşte kalınca boynunu büküyor . Sıcaklar için de soğuk buhar makinası ayarladım - kesintisiz 8 saat nem sağlamaya yetecek . Tabi bizim gibi amatörler için görece kolay . Profesyonel yetiştirmek bu iklim koşullarında zor , belki kıyı şeridinde ? |
|
|
|
![]() |
|
|