agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Üzümsü Meyveler
(https)

Beğeni Düzeni528Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-08-2009, 08:17   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2007
25 yabani mesin fidem vardı neredeysa hepsini kaybettim..

Amazonn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 21:10   #2
Yeni Üye

alanyaistanbulreklam's Avatar

Giriş Tarihi: 30-08-2006
Sevgili Amazonn, bende Antalya'da yaban mersini yetiştiriciliği hakkında biligi edinmek için ağaclar nete geldim ve forumn birinci mesajdan başlıyarak tüm mesajları gözden geçirdim, sizinde Antalyada olduğunuzu ve maceranızı öğrendim, ama sonucun kötü olması benie sizin kadar üzdü, bunu paylaşmak istiyorum, öncelikle aklımda bir kaç soru var, antalyanın havasının pek uygun olmadığığını düşünürsek, yaban mersinlerini serada yetiştirmek nasıl olur, bir fikriniz var mı? ayrıca siz bumdan sonra neler yapmayı düşünüyorsunuz?
Sevgiler ve Saygılarımla

alanyaistanbulreklam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-09-2009, 08:59   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alanyaistanbulreklam Mesajı Göster
Sevgili Amazonn, bende Antalya'da yaban mersini yetiştiriciliği hakkında biligi edinmek için ağaclar nete geldim ve forumn birinci mesajdan başlıyarak tüm mesajları gözden geçirdim, sizinde Antalyada olduğunuzu ve maceranızı öğrendim, ama sonucun kötü olması benie sizin kadar üzdü, bunu paylaşmak istiyorum, öncelikle aklımda bir kaç soru var, antalyanın havasının pek uygun olmadığığını düşünürsek, yaban mersinlerini serada yetiştirmek nasıl olur, bir fikriniz var mı? ayrıca siz bumdan sonra neler yapmayı düşünüyorsunuz?
Sevgiler ve Saygılarımla
sevgili alanyaistanbul reklam....

sanırım ben likapalara gerekli bakımı yapamadım ph dercesi düşük toprak kullanmadım büyük ihtimalle bu nedenle kaybettim fianları...

likapanın serada yetişmesi konusunda pek umutlu değilim çünki karadeniz iklimine yaşaması uygun olan bir bitki serada özelllikle yaz aylarında yaşama şansi hiç yok gibidir... benim düşüncelerim bunlardan ibaret umarım siz başalı olursunuz saygılar...

Amazonn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-09-2009, 00:56   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-05-2009
sn alanyaistanbul reklam akdeniz bölgesinde sharpblue çeşidinin verimli olacağı düşüncesindeyim.sharpblue için üretim çalışmamız var.kuzey cinslerini antalyada yetiştirebilmeniz uygun toprak ve ph ta dahi yok gibi birsey....

caturanga Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025