![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Özellikle chandler çeşidinde olmak üzere fidanlarda azda olsa meyve vardı ama bu seneki sezon bitti. Artık seneye dikildikleri bahçelerde verecekler meyvelerini fidanlarımız............. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Önce çok sevinmiştim , ancak bu türler Ege için uygun değil . Bize ABD 'nin Florida için geliştirdiği türler uygun olabilir. Southern HighbushVarieties Onlar da sırasıyla Star , 'Misty' ,Sharpblue ,‘Sunshine Blue’'Emerald,Millennia'. Umutlarımız suya düştü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Bilecik/bozüyük/dodurga nahiyesinde yaban mersini ürününü yetiştirmek istiyorum rakımı 1200 metredir bölge ormanlık geneli kara ve kızıl çam ağaçları oluşturuyor, kışın sert geçer ikindiden sonra hava soğur ceketsiz gezilmeyecek türden, bu ortamda bu ürün yetişebilirmi acaba? Kocaeli/gebzede yaşıyorum ilk kez yetiştireceğim bu bitkiyi evde saksı ortamında büyütmek istiyorum bunu başarma oranım ne olur acaba ? Birde bu bitkiyi tedarik edebileceğim tanıdık/bildik bir kimse, bir kuruluş varmıdır? Saygılarımı sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Alıntı:
ilk etapta bana deneme amaçlı 10 adet gerekiyor tüplü olursa daha makbule geçer. birde fiyatını öğrenebilirsem. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İstediğiniz bilgilere ait mesajı özelinize gönderdim. Bitki özelliklerine ait bilgiler yine bu başlığın değişik sayfalarında mevcuttur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|