![]() |
meltem_kc / Kaktüs ve sukulentlerim
5 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar,
Uzun zamandır sizleri takip etmekteyim. Bitkiler hakkında ne biliyorsam bu siteden öğrendim diyebilirim. Artık benim de bitkilerimi paylaşma zamanı geldi diye düşündüm. Tavsiye ve önerilerinizi, yanlışımı görürseniz uyarılarınızı bekliyorum. Yaklaşık 2 yıldır kaktüs ve sukulent yetiştirmeye çalışıyorum. Elimde çok fazla çeşit yok ama birçoğunu tek bir yapraktan, hatta tohumdan büyüttüğüm için benim için çok değerliler. Herşey bu kaktüsü bir mağazada görüp almamla başladı. Tabi o zamanlar bu kadar büyük degildi. Ne yazik ki ilk halinin fotoları yok. Eklenti 627005 Evimdeki ilk bitkidir kendisi. Şu an kaktus ve sukulent haricinde limon, kumkat, kamelya agaclarim, sardunya, melisa vb. çeşit çeşit çiçekli bitkilerim var. Onlar da baska bir başlığın konusu. Sukulent sevdam ise bir bahçede sedum palmeri görmemle başladı. Eklenti 627010 Eklenti 627011 Ondan sonra da gerisi geldi. Eklenti 627006 Eklenti 627007 |
1 Eklenti(ler)
Bu küçüğün yaprakları minik bir misafirimin parmaklarına maruz kaldı, zamanla toparlar diye düşünüyorum :)
Eklenti 627012 |
2 Eklenti(ler)
Sukulent yetiştirmek bana sabretmenin ne kadar önemli ve güzel olduğunu öğretti. Aranjman denemelerimin öncesi ve sonrası:
Eklenti 627013 Eklenti 627014 |
4 Eklenti(ler)
Bunlar da diğerleri:
Eklenti 627015 Eklenti 627016 Eklenti 627017 Eklenti 627018 Şimdilik bu kadar. Sevgiler ;) |
Sayfanız hayırlı olsun Sevgili Meltem.Kaktüs ve sukulentleriniz bir harika.Güle güle büyütün.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun Sevgili Meltem. Kaktüs ve sukulentler çok güzel ve harika görünüyorlar.Güle güle büyütün umarım.
Saygılar Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025