![]() |
Lobivia Hybrid
3 Eklenti(ler)
|
Yeni tür Kuyruk tipi kaktüs
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Chamaecerus
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Turuncu Echinopsis
1 Eklenti(ler)
Koleksiyonun en ama en özel türü elime ulaşmıştır. Seneye 6 farklı özel renk paylaşımı olacak bu resimdeki hariç.
Eklenti 698327 |
Güzel bir Lobivia
2 Eklenti(ler)
|
Güzel bir Lobivia yeni açanlardan
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Fatih bey sayfanızı en başından itibaren ilgi ve heyecanla takip ettim Türkiye de sizin gibi insanların bu işi profesyonelce yapması çok ama çok güzel,tebrik ederim ellerinize sağlık,sizden öğrenmek istediğim birkaç konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim,öncelikle tür satışı yapıyor musunuz ve nasıl temin edebiliriz,ikinci olarak echinopsislere toprak olarak bahsettiğiniz bahçe toprağı+torf+karışımınıza ponza ve yarasa gübresi kullansak faydası olur mu? **** elimde kaktüs ve sukulentler için toz gübrem var (sulandırılıp verilen cinsten) bunu nasıl ve ne sıklıkta echinopsislere vermeliyim? şimdiden teşekkür ediyorum...
|
Alıntı:
|
merhaba, kaktüsleriniz harika, 106 nolu mesajınızdaki katüsün adını ve nereden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Benim ki çürüdü ve bu türü hiç bir yerde bulamadım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatih bey verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim,ayrıca gösterdiğiniz nezaket içinde çok teşekkürler,elimde lav taşı ve kumu bulunmakta,o zaman tavsiye ve tecrübelerinize dayanarak bunlara ekeceğim echinopsislerimi,önümüzdeki yıl içinse İnşallah sizden birkaç güzel tür almak nasip olur,saygılarımla
|
fatih bey tebrikler. satışları bu sayfadan mı yapıyorsunuz acaba?. 96 numaralı mesajdaki kaktüsten almak isterim.
|
ben sizi koleksiyoner sandım, satıyormuşsunuz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2020 yılına özel tür
2 Eklenti(ler)
|
çok güzel rengi varmış ismi nedir bu cinsin?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Güzel bir echinopsis daha yenilerden bu sene ki
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sezon sonu çiçekleri
5 Eklenti(ler)
|
Lobivia final yaparak sezonu kapatır.
2 Eklenti(ler)
|
ChamaeLobivia Rose Quartz ( Gül Kuartzı )
1 Eklenti(ler)
Eklenti 699516 Bir kaç ay sonra üretimine başlayacağım inşallah bir engel olmaz ise.
|
Harika bir görüntü oluşturmuş. Maşallah :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Muhteşem renk ellerine sağlık .
|
İlk kış sezonu açanlar ve açmaya hazırlananlar
3 Eklenti(ler)
|
fatih bet muhteşem çiçekler, bu kaktüs çiçekleriden tohum alabiliyormusunuz? Tohumlar sağlıklı olup patlıyor mu? fideye dönüyor mu? Bence linki bir kontrol edin. Kaktüs tohumları çok kıymetli değerlendirin derim.
https://egzotikgarden.com/urun/organik-kaktus-gubresi/ |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
ARI , Rüzgarlı hava bunlar olmadığı sürecece yapay dölleme dışınde bir çözüm yok hiç bir canlı türünde çiek meyve ve sebzelerde. Bu sene arıları kullanarak deneme amaçlı olarak yaptığım çalışmada çok güzel tohum keseleri elde ettim. diktiğinizde yeşerdi mi diye soracak olursanız evet yeşerdiler fakat ben tohumdan kaktüs yetiştirmeyi ilk defa denediğim için başarısız olup öldürdüm tohumdan çıkma 4 aylık fideleri. Yeni renkler yeni türler elde etmek için Arı etmeni şart yapay dölleme bir yerden sonra yetersiz kalıyor. Malezya da yer alan tüm kaktüs tanıtımlarında hep arı dolu kaktüsler bizim ülkemizde ise çorak arazi gibi uğrayanı yok. Arı kadar faydalı bir şey yok doğal seleksiyon envai çeşit renk ve envai çeşit desen çıkıyor. Resimdeki çeliklerin hepsi aynı anaçtan çelik olarak aldım çiçek renginde değişim olup olmadığı muamma ve hiç birisi anacına benzemiyor. Çiçek rengi anacın Yavru ağzı. Eklenti 702035 Eklenti 702036 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025