![]() |
1 Eklenti(ler)
Sonunda Echeveria yapraktan üretimi gerçekleşti ;)
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar lithopsumda değişimler başladı yavru içinde yavru veriyor bunlar normalmi :p birde 4 aydır hiç su vermedim artık vermelimiyim :confused:
|
3 Eklenti(ler)
Silvestri yılan kaktüs,yılbaşı
|
Sayın umutdunyası,
Silvestrii, güneş istiyor, uçları incelmiş. İçeride mi duruyor? İçerideyse dışarı atın, farkı göreceksiniz. |
Alıntı:
1.fotoğraf Cereus peruvianus monstrosus 2.fotoğraf Chamaecereus silvestrii 3.fotoğraf Rhipsalidopsis gaertneri (Paskalya kaktüsü) |
Alıntı:
Teşekkürler sayın SDurun hediye gelmişti bizde güneşi pek sevmez düşüncesiyle iç kısma almıştık tavsiyene uyacağım. |
Alıntı:
Teşekkürler sayın A_NOMAD;) |
1 Eklenti(ler)
Paskalya kaktüsü :)
|
Alıntı:
Alttaki yapraklar kuruyuncaya kadar..diye biliyorum :) |
Teşekkürler sayın murattyildizz, bende öyle düşünüyorum çünkü halen yanından 3. yavru çıkmaya başladı :)
|
3 Eklenti(ler)
Sayın SDurul hanımın göndermiş olduğu hediye sukulentlerim. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum emeğine sağlık... ;)
|
2 Eklenti(ler)
Lithopslarım yeni bir yavru daha çıkardı hadi hayırlısı bakalım nasıl olacak :p
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra yeniden sukulentlerim :cool:
Sayın SDurul'un göndermiş olduğu Kaynana dili kaktüsü boyu çok uzadı normalmi :eek: |
Alıntı:
Ama güneşe alsanız da bu anormal uzamalar düzelmeyecektir, o bölgeleri kesebilirsiniz, kestiğiniz kısımları da çelikleyebilirsiniz. |
Vah vah işin çok zor Zor toparlarsın bunları . umutdunyas kolay gelsin.
|
Alıntı:
Güneş olayını bir türlü çözemedim Yılan kaktüsü içinde SDurul aynı şeyi söylemişti bende mutfaktan alıp az güneşli balkona koydum bu seferde sarardılar zor kurtardım :) neyse tekrar deneyim olmasa uzayan kısımları çelikleyim ;) |
Alıntı:
Teşekkürler Gül Batur gerçekten işim zor beceremedim gitti ;) |
litopsunuzun son halini çok merak ettim. hala buralarda mısınız
|
Büyük saksıya alırsanız gelişim durur. Bütün gücünü kök kısmına vereceği için. Bence böyle kalsın derim.
|
Alıntı:
Uzun aradan sonra yeniden merhaba :p şifrelerimi yeni buldum. Malesef lithopsum kurudu güzel gidiyordu ama içten içe kurumuş :( |
Aloe Vera
2 Eklenti(ler)
Merhabalar, geçen hafta A101 den aldığım Aloe vera çiçeğim. Yapraklarının büyük olması çok hoşuma gitti toprağıda iyi gibi duruyor henüz bir işlem yapmadım.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda eski aloe veralarım, gelişimi çok yavaş ;)
|
Ficus Ginseng ve Kılıç çiçeği
2 Eklenti(ler)
Vee 2015 yılında aldığım Ficus Ginseng Bonsai.
Artık budama ve yaprak küçültme yapsakmı çok fazla büyüme olmuyor her sene aynı :confused: Yeni diktiğim Kılıç çiçeği başka yerden yavru olarak aldım ve diktim bakalım büyüyecekmi... :p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025