![]() |
3 Eklenti(ler)
___€
|
3 Eklenti(ler)
Kaktus ve sukulentlerime devam
|
3 Eklenti(ler)
Devam
|
3 Eklenti(ler)
.....
|
3 Eklenti(ler)
Xxx
|
2 Eklenti(ler)
Xxxxxx
|
yenilerinizi güle güle büyütün. embe aşkın gözyaşları benim de bulmayı çok istediğim bir tür bulabilmeniz ne güzel
|
Tesekkur ederim pembe askin gozyaslari takasda oyle bir denk geldiki cok sevindim cogaltma yonteminide ogrenmis oldum ust surgunden kopariliyormus bende o boya gelsin uygulayacagim
|
Sayın asyaa merhaba.Sayenizde kaktüs ve skulentlerin arsında güzel bir gezinti yaptım.. 2 yılda ne kadar güzel türlere sahip olmuşsunuz
Ben öncelikle sırrınızı merak ediyorum; maşallah bazı türleriniz boyuna posuna bakmadan çiçeğe durmuşlar hepsi birbirinden güzel maşallah..Özellikle 293 nolu mesajınızdaki salkım çiçekli güzel bir leş türü mü, birde 313 nolu mesajınızdaki bitki çok faklı ve güzel kök yapısına bayıldım, ismini merak ettim. Bol çiçekli günler dilerim.. |
Tesekkur ederim arkadasim ara ara kayiplarim olmuyor degil ama aolabildigince topraklarina dikkat ediyorum ilk mesajdaki les turu diger tur ise ismini yazmistik ama bulamadim bulur bulmaz yazacagim cok guzel ve degisik bir tur sanirim fazla sayidada yok. Dallari sukulent yapili
|
Mutlaka ara sıra hepimizin kayıpları oluyor. Ben birkaç olumsuz denemeden sonra lithops ve adenium türlerinden uzaklaştım mesela..Şimdilik daha az uzmanlık gerektiren klasik kaktüs ve scculentlerle oyalanıyorum ama böyle güzellikleri görünce de insan merak ediyor.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ..
|
1 Eklenti(ler)
Bir kac gune elimde olacak güzellerim birebir gelecek urunler oldugu icin resimlere alinti demiyorum
|
1 Eklenti(ler)
Buda ilk gordugumde asik oldugum turlerden biri
|
1 Eklenti(ler)
Buda crasula ovata cesidine benziyor aldigim yerde bilmiyor ismini arastiracaklarim arasinda
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda digerleri
|
1 Eklenti(ler)
Buda son beyaza yakin bir echeveria turu.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgi07 bu bitkinin adini ogrenmek istemistin nihayet notlarimda buldum
monadenium rubellum caudex ariocarpus |
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar bu milliyi yeni aldim pembe kirmizi ve sari renk tek bitkide ozellikle konrol ettim tek kok sizce boyle bir turu varmi millinin. Sonraki acislari tek renkmi olur acaba
|
Sn.Milla cok guzelmis gule gule buyutun. Acaba nereden ne kadara aldiniz.
Teşekkürler |
Alıntı:
|
Sanirim arkadas sayfalari gezinirken karistirdi biraz
|
1 Eklenti(ler)
Buda yeni aldigim diger milli
|
Kusuruma bakmayin karisiklik olmus. Sn. Asyaa karisik renkli milli çiçeğinizi sormusdum
Teşekkürler. |
arkadasım onu netten aldım aldıgım kışıde sasırmıs durumda okadar millinin içinden tek bu bu sekil 3 renk açmış ve normalde anac olarak kendıne ayırmıstı ama sağolsun siparişime ekledi bende merak ediyorum hep böylemi açacak
|
2 Eklenti(ler)
nihayet yenilerim yola cıkıyor yarın elime ulaşırlar sanırım bazen fiyat soruyor arkadaslar satıcının attıgı resmi aynen sizle paylaşıyorum merak edenler için
|
3 Eklenti(ler)
özel türden yarın gelecek olanlar
büyük cristat ismi marginatocereus (stenocereus, pachycereus) marginatus cristat ama digerini bulamadım daha arastırmadayım |
3 Eklenti(ler)
çiçekli resmi alıntıdır umarım o derece büyüdüğünü görebilirim ismide 2.resimde
|
1 Eklenti(ler)
buda son dakka siparişime eklenen guzel
|
2 Eklenti(ler)
son olarakta askın gözyaşları çiçeğim açtı birisi bu sene ılk defa pembe actı
|
2 Eklenti(ler)
Yurt disindan gelen guzelliklerim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025