![]() |
Alıntı:
Yaprağın ucunda ki sanki kıvrımlı gibi, diğeri ise dediğin gibi biraz farklı, bekleyip göreceğiz inşallah münevverciğim :) dediğin gibi ilerleyen günlerde bakalım ne çıkacak karşımıza. Sevgilerimle |
5 Eklenti(ler)
nasılda heyecanlanmıştım. çiçek açacak diye hevesim kursağımda kaldı.:(tomurcuk önce karardı. sonra döküldü.tahmin etmeliydim çiçeklenmesi için pek küçüktü. neyse artık bir başka baharı bekleyeceğiz.
Eklenti 618404 sevgili akçabardak ablamdan gelen ve çok da beğendiğim haworthia türü olduğunu düşünüyorum.benim için sürpriz oldu:cool:teşekkürler ablacım. Eklenti 618405 biz birbirimizi pek sevdik. senide unutmadık abla;) sevgiler. Eklenti 618406 güneşi görünce biraz kızardık. :o Eklenti 618407 sedum sieboldii minicik tomurcuklarını göstermeye başladı yakında çiçeklerini açacak ama ben onun çiçeksiz halini de çok beğeniyorum. Eklenti 618408 |
5 Eklenti(ler)
:)yeni edindiğim
Eklenti 618409 fuşya geçen yıldan. şöyle ikisi bir aynı anada gelişmedi.atık sebebini bilmiyorum. Eklenti 618410 Eklenti 618411 Eklenti 618412 bunlarda yaz geldi. hala çiçeklerini açıyor. Eklenti 618413 |
5 Eklenti(ler)
turuncu kalanşonın geçen çiçeklerini budadım saksısını değiştirdim diye sevinçten deliye döndü. baksanıza haline baharda bile böyle coşkulu açmadı.
Eklenti 618432 Eklenti 618433 bir gecelik gelinim tuttu. her yerinden yaprak fışkırıyor. Eklenti 618434 echeveria da çiçeklerini açıyor. Eklenti 618435 buz çiçeğimde açanlardan. Eklenti 618436 |
Alıntı:
Bunları gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım :) :p şaka bir yana gerçekten güzel bakmışsın münevverciğim ellerine emeklerin gönlüne sağlık, senin mutluluğun benim de mutluluğumdur, çok güzel gelişmişler maşallah. Kalançhoelerinin de maşallahı var, pembe beyaz ipeklerin çok güzel uyum sağlamışlar en sevdiğim renklerdir, hepsi de çok güzeller. |
Ben ipekleri bahçeye ektim arkadaşım sanırım öyle daha mutlu oldular. Renkleri çok güzel. Niye daha çok almadım diye kızdım kendime.
Kalanchoeler bir kere açtılar , ikinciye çok nazlılar. Sanırım sıcak iklimi seviyor. Ben çok seviyorum bu çiçeği. Hepsi çok güzel görünüyor. Emeğine sağlık |
Sevgili münevver48,
Echeveria'nız çok güzel açmış, maşallah :) Renkler harika... |
Sevgili Münevver maşallah balkonun yine rengârenk olmuş. Kalonchoe ve echeverianın çiçeklerine maşallah, emeklerine sağlık...
|
Alıntı:
sevgili aleydi, ipekler farklı bir tür, bildiğimiz tırnak çiçeği dediğimiz gibi mevsimlik değil .bunlar kalıcı tohum yapmıyor.çelikten üretiyorum.kışın koruması kolay olsun diye saksıya diktim.kalanchoeler bu yıl yüzümü güldürdü.bende çok seviyorum.birde bitleri olmasa daha da güzel olacak. |
Alıntı:
sevgili duy-gu;hoş geldiniz.çok teşekkür ederim.echeveria'nın çiçekleri benimde hoşuma gidiyor. birde uzun süre çiçekli kalması ayrıca çok güzel. |
sevgili YeniGine sevgili akçabardak abla çok teşekkür ederim. sizin bahçelerde çok, çok güzel rengarenk zevkle geziyorum.sevgiler.
|
Hepsi birbirinden güzel bitkilerinizin ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
:)sevgili selenn, sayfama hoş geldiniz.çok teşekkür ederim.çok daha güzelleri sizin olsun. |
3 Eklenti(ler)
:):geçen yıl tomurcuğunu dökünce, benim de hevesim kursağımda kalmıştı. kaç gündür açacak diye bekliyordum. bu sabah açıvermiş. maşallah kokusu da yerinde,adının hakkını fazlasıyla veriyor:D. bir kaç tomurcuğumuz daha var bakalım onlar ne zaman açacak.
Eklenti 620446 Eklenti 620447 Eklenti 620448 |
Kokusu fena ama görüntü harika, size günaydın demek istemiş. Burnunuzu tıkayıp seyredin :)
|
Ben çiçeklerini daha göremedim , ama yorumlarda rastladıkça kokusunu da çok merak etmeye başladım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu yıl yılbaşılarında keyfi olmadı yazın sıcaklar dallarını pıtır, pıtır döktü kala kala bunlar kaldı somonun bir dal kaldı. zavallı ölüm kalım savaşı verirken bir tanecik çiçek açmış onuda ben çekene kadar rüzgar düşürmüş. gözüm gibi bakıyorum
Eklenti 638093 Eklenti 638094 Eklenti 638095 Eklenti 638096 Eklenti 638097 |
5 Eklenti(ler)
:)somonun tomurcuklu halini paylaşayım istedim.
Eklenti 638098 kış öncesi saksılarını değiştidiğim atlas,bir gecelik gelin ve diğer sukucuklarım. Eklenti 638099 Eklenti 638100 Eklenti 638101 Eklenti 638102 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
:)bu günlük son fotoğrafımı da paylaşmış oluyorum.
Eklenti 638108 Eklenti 638109 Eklenti 638110 Eklenti 638111 |
Hepsi de çok güzel gelişip çiçeklenmişler maşallah münevverciğim. Bana gönderdiğin yılbaşıları bir tanesi hariç diğerlerini yazın sıcağında yaşatamadım.
Kalan bir kök te büyümeye çalışıyor, çiçeğini çok merak ediyorum, bu sene geçti artık bakalım sağ kalırsa seneye açar umarım. Bu arada sarı çiçekli leş kaktüsüne bayıldım, çok güzel açmış, keyifle seyretmen dileğimle, sevgilerimle. |
Münevver48 kaktüsleriniz cok güzel.Yilbaşi çiceginize cok üzüldüm.Bu sitede ben yillbaşi çicegiyle tanistim, bu site sayesinde bu güzelligi gördüm.Fidesini buldum kendime diktim umarim tutar.Ĺeş kaktüsüñuzun cicegi harika görünüyor, güle güle büyütün.
|
Alıntı:
:) sevgili akçabardak abla, kayıplar hepimizi üzüyor. çok kayıplarım oldu. ama yılbaşılarım hepsinden çok üzdü.çok özenmiştim onlara, balkonum da yılbaşı ve atlas köşesi yapmayı çok istedim.farklı renklerden farklı türlerden edinip açmaları içindi bütün çabam. vazgeçmiş değilim. Leş türleri de ayrı favorim. sarılar çok hoş. daha açmayanlar var.merakla beklemekteyim nasıl sürpriz yapacaklar göreceğiz bakalım..sevgiler... |
Alıntı:
:)sevgili dmtmrt;sayfama hoş geldin. çok daha güzelleri sizin olsun. inşallah yılbaşınız tutar, sizi çiçekleriyle de ödüllendirir. harika çiçeğini görünce farklı renkleri de dikmek isteyeceksiniz.sevgiler.. |
5 Eklenti(ler)
:)aylardır açmasını beklediğim an nihayet açılmaya başladı.
Eklenti 638704 Eklenti 638705 Eklenti 638706 Eklenti 638707 Eklenti 638708 |
5 Eklenti(ler)
:)bir tomurcuk gördüm saki! yine bana sabırlı günler.
Eklenti 638709 Eklenti 638710 :)açılan bir başka güzel, Eklenti 638711 Eklenti 638712 Eklenti 638713 |
Bayıldım. Gerçekten harika. Açmamış, tomurcuk halleri bile güzel...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025