![]() |
Bu pencere güzelleri harika olmuş,ellerine sağlık..
|
teşekkür ederim sevgili sonkez.benimde hoşuma gidiyor pencere güzelleri,gerçekten sukulentlerin yeri bir başka güzelmiş
|
2 Eklenti(ler)
yılbaşı çiçeklerim,ikinci kez açmaya başladılar.somonun da minik tomurcukları var.inşallah dökmezler.
Eklenti 539141 Eklenti 539142 |
Sayın münevver48 sayfanız çok güzel. hayırlı olsun. Çeşitlere bayıldım. Kış günü gayet güzel görünüyorlar. elinize emeğinize sağlık.
|
3 Eklenti(ler)
iki aydır açamadık.insanın sabrını nasıl zorluyor.sanki biraz tomurcukları büyüdü.adını da bilmiyorum.
Eklenti 539364 :confused: Eklenti 539365 benim de tomurcuklarım var;) Eklenti 539366 |
5 Eklenti(ler)
bir köşeye atılmış kullanılmayan çanak çömlekleri de değerlendirmek lazım değilmi?;)işte kaseler ve yapraktan ürettiğim sukulent düzenlemem. yapraktan çok kolay çoğaltılıyor.
Eklenti 539751 Eklenti 539752 Eklenti 539753 Eklenti 539754 Eklenti 539755 |
Sn.münevver48 sayfanız güzel olmuş tebrikler.şirin bir başlangıç yapmışsınız.Kaseleri iyi düşünmüşsünüz.altlarına havalandırma delikleri de açtıysanız süper olmuş bence.
|
Hımmmmmmm.
Boş çanak veya baharatlık olasım geldi. Elleriniz dert görmesin. Bronze'a bayılıyorum... |
Sevgili münevver48, sukulent düzenlemelerin çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bana da güzel fikirler verdin. Bir yerlerde kullanmadığım kaseler, şekerlikler olacaktı...
Bu arada yapraktan üretimlerde sulamayı nasıl yapmamız gerekiyor? |
Alıntı:
:)sevgili,b e t ü l benim de saksı ihtiyacım vardı. evde çanak kase kalmadı sıra size geliyor:D:D:D teşekkür ederim.çok şakacısınız. sizinde yüreğinize sağlık sevgiler. |
Alıntı:
sevgili yağmur143,teşekkür ederim.işe yaramayan eşyaları değerlendirilsin istedim. sizlere de iyi fikir olduysa ne güzel olmuş.yapraktan üretimde çok fazla bir şey yok.ben topraklarının yüzü hafif kurumuş ise sulama yapıyorum.kışın hava şartları böyleydi yazın biraz daha sık sulaya bilirsin. fakat direk güneşten uzak durun.sevgiler.:) |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
iyimi ettim, kötümü bilmiyorum, minik yerlerinden saksılara dikildi.
Eklenti 546222 Eklenti 546223 Eklenti 546224 Eklenti 546225 Eklenti 546226 |
Bence yerlerini değiştirmekle iyi yaptın sevgili Münevver48 eminim bütün yaz büyüyüp saksıya sığmadıkları göreceksin :))
|
Alıntı:
:)sevgili günebakan,teşekkür ederim.bilgilendirerek içimdeki endişeyi yok ettiniz. inşallah dediğiniz gibi saksılarını doldururlar.sevgiler:):):) |
:) Çok da güzel olmuş sevgili Münevver, çok şirin görünüyorlar. Bir de tüm saksıyı doldurduklarını görürsek kii muhteşem olacaklar inşallah...
|
2 Eklenti(ler)
:) sevgili günebakan sizin sayfanızda adını sorduğum sukulet:).
mini minnacıktı. tabiri caizse tırnak kadardı. toprak ve saksı değişiminden sonra birden atağa geçti çimdi avuç içinden biraz büyükçe oldu.bu gidişle saksısını pek yakında kapatacak;) Eklenti 546555 Eklenti 546556 |
4 Eklenti(ler)
:)bir damla göz yaşı her zaman böyle güzel olsun.
Eklenti 549687 Eklenti 549688 :)adını unuttum. saksısı değiştirince gözümde birden daha bir büyüdü. kenardaki de plumeria yapraksız bir şeye benzemiyor. Eklenti 549689 Eklenti 549690 |
3 Eklenti(ler)
5-6 aydır gözünün içine baktığım balık kılçığı atlas filizlendi mi yoksa tomurcuk mu? bilemedim.
Eklenti 549691 Eklenti 549692 Eklenti 549693 |
5 Eklenti(ler)
bu ikiliyi sizlerle paylaşmak istedim.
Eklenti 549694 :)acem halısının da çiçeklerini bu sarı çiçekler gibi hayal etmiştim. belki böyle yoğun açacak ozamanda sarının çiçeklerin geçme ihtimali var. Eklenti 549695 Eklenti 549696 Eklenti 549697 Eklenti 549698 |
1 Eklenti(ler)
delosperma
Eklenti 549748 |
1 Eklenti(ler)
:)iki gün önce bir arkadaşıma gitmiştim oturduğu sitenin bahçesinde gördüm. sizlerle de paylaşmak istedim. benimkini de böyle hayal etmiştim bakalım ne kadar yoğun çiçeklenecek:)
Eklenti 549749 |
münevver hanımcım sayfanız görsel şölen tadında :) hemşerim olduğunuz için ayrıca dikkatimi çekti :) baharat takımlarınızı ne güzel değerlendirmişsiniz. size sorum şu ki altı delik olmayan kapları kullanırken toprak koymadan evvel dibe taş dolduruyor musunuz? sevgiyle kalın
|
Alıntı:
:)sevgili gülin hanım,öncelikle sayfama ve ağaçlar nete hoş geldiniz.güzel yorumun için teşekkür ederim. sorunuza gelince asla altı delik olmayan kaplara çiçek dikmem. hele hele bunlar kaktüs ve sukulet türü ise, mutlaka su tahliyesini yapacak delik açarım. baharat takımlarımı da eşim sağ olsun tornavida ile deldi. saksılara da altlarına mutlaka taş koyarım toprağın fazla suyu dranej sayesinde çiçeklerimin kökleri zarar görmez. taşlara da güvenip aşrı sulamaktan kaçınırım.size de sevgi dolu çiçekli günler dilerim:) |
5 Eklenti(ler)
oscularia deltoides
Eklenti 552275 Eklenti 552276 Eklenti 552277 sonunda nihayet açtık. Eklenti 552278 Eklenti 552279 |
Sevgili Münevver48 adını bilmediğiniz muhteşem güzellik Oscularia Deltoides:)
|
teşekkür ederim sevgili günebakan.bunların bırak isimlerini akılda tutmak, telaffuz bile edemiyorum. Türkçe isimleri yok mu? bu güzelliklerin
|
4 Eklenti(ler)
damat mendili
kırmızı beklerken beyaz çıktı :eek: Eklenti 552413 Eklenti 552414 en güzeli renklerini görerek dikmek galiba :) inşallah tutarlar seneye damat mendilim rengarenk açacak. Eklenti 552415 Eklenti 552416 |
5 Eklenti(ler)
biz a ç ı y o r u z.
Eklenti 553214 başımız pamuklu bitle belada:( Eklenti 553215 bizde biraz coştuk:o Eklenti 553216 Eklenti 553217 Eklenti 553218 |
Gerçekten de coşmuş sevgili münevver, bendeki de bu kadar coşacak mı acaba...
çiçekleri çok güzelmiş, maşallah. |
Damat mendili de çok güzelmiş, beyazını ilk defa sende görüyorum münevver 48, dilerim çiçekleri hiç eksik olmasın üzerinden.
|
Ben bu coşan güzeli çok sevdim sevgili münevver48. Bana da bu güzeli kazandırdığın için teşekkür ederim. Benimki de tuttu ve ilk çiçeklerini açtı. Daha geniş bir yere mi alsam diyorum... sevgiler...
|
Bu ne güzellik maşallah bayıldım doğrusu balkonunda bir kahve içmeyi çok isterdim rengarenk çiçekler eşliğinde ooh mis.. ;)
|
5 Eklenti(ler)
:):obakııın! nasılda güzel çiçeklendi
Eklenti 554029 Eklenti 554030 paskalya da çiçeklendi. Eklenti 554031 yağmur143, bunlarda atlaslar tutanlar inşallah diğerleri de yakında filizlenir. bir kez daha teşekkürler:) Eklenti 554032 Eklenti 554033 |
Oscularia şahane görünüyor. 2 yıldır çiçek açtıramadım ben. Sanırım fazla korudum soğuktan.
Keyfini sürün, maşallah. Çiçekleri kaç gün açık kalıyor ve kokuyor mu acaba? |
Alıntı:
:)sevgili sagdag, teşekkür ederim. çiçeklerine doğrusu hayran olduğum bir çiçek, birde üzerine kokusunu duyunca (birde yoğun kokulu olunca) hayranlığım dahada arttı.10_15 gün kadar çiçek açtı. şu aralar azaldılar. soğuktan fazla etkilenmeyen bir çiçek, inşallah sizinki de çiçeklenir.ben onun çiçeklerini empirme basmasına benzetiyorum:). |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
çiçek açacak diye dört gözle beklerken o ikinci kattan düşüp haşatı çıkmış.
bir dalı hariç,bütün dalları kırılmış:( Allah'tan kalan tek dalın tomurcukları zarar görmemiş. Eklenti 559847 Eklenti 559848 Eklenti 559849 |
5 Eklenti(ler)
echeveria güzel çiçeklerini açıyor.
[/B]Eklenti 559851 Eklenti 559852 :)pencere güzellerim büyümeye devam ediyorEklenti 559853 Eklenti 559854 Eklenti 559855 |
Geçmiş olsun.. Çabuk toparlanır umarım. Üzerlerine titredikçe nazar değiyor galiba. Maşallah bu sayfanız da pek güzel..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025