![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Sayfanızı açalı neredeyse bir ay olmuş ben ise yeni fark ettim. Sayfan hayırlı olsun ne iyi yapmışsın bu sayfayı açmakla çünkü sukulentlerin çok göz alıcı ve sağlıklı. Atlasınıza benzeyen bir atlas bende de var. Sizde ki atlas açtımı hiç, merak ettim.
|
Alıntı:
:)sevgili sumeyra47,sayfama hoş geldiniz.beğeniniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.atlas henüz açmadı inanın bende çok merak ediyorum.bakalım nasıl bir çiçek görselliği sunumu yapacak:)sevgiler.... |
Sevgili Münevver48 bitkileriniz
Kahve kavanozundaki Graptosedum 'Bronze' Kr biber kavanozundaki ise Crassula lycopodioides Güle güle büyütün:) |
Alıntı:
:)sevgili günebakan, bu bebeciklerin isim annesi oldunuz. bebeciklerde ben de size teşekkür ederiz ;)sevgilerimizle el sallıyoruz:) |
Pencereniz çok güzel olmuş. ..ellerinize sağlık, sukulent ve Kaktüsler çok sağlıklı görünüyor. .☺
|
Alıntı:
|
Sevgili münevver48 diğer arkadaşlar gibi bende hayran kaldım, düzen ve sunumları harika hele baharat kavanozlarında ki mini aranjmanlarınıza bayıldım :). Yeni sayfanız hayırlı bol çiçekli olsun elinize, emeğinize, gönlünüze sağlık. Sevgiler :)...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu pencere güzelleri harika olmuş,ellerine sağlık..
|
teşekkür ederim sevgili sonkez.benimde hoşuma gidiyor pencere güzelleri,gerçekten sukulentlerin yeri bir başka güzelmiş
|
2 Eklenti(ler)
yılbaşı çiçeklerim,ikinci kez açmaya başladılar.somonun da minik tomurcukları var.inşallah dökmezler.
Eklenti 539141 Eklenti 539142 |
Sayın münevver48 sayfanız çok güzel. hayırlı olsun. Çeşitlere bayıldım. Kış günü gayet güzel görünüyorlar. elinize emeğinize sağlık.
|
3 Eklenti(ler)
iki aydır açamadık.insanın sabrını nasıl zorluyor.sanki biraz tomurcukları büyüdü.adını da bilmiyorum.
Eklenti 539364 :confused: Eklenti 539365 benim de tomurcuklarım var;) Eklenti 539366 |
5 Eklenti(ler)
bir köşeye atılmış kullanılmayan çanak çömlekleri de değerlendirmek lazım değilmi?;)işte kaseler ve yapraktan ürettiğim sukulent düzenlemem. yapraktan çok kolay çoğaltılıyor.
Eklenti 539751 Eklenti 539752 Eklenti 539753 Eklenti 539754 Eklenti 539755 |
Sn.münevver48 sayfanız güzel olmuş tebrikler.şirin bir başlangıç yapmışsınız.Kaseleri iyi düşünmüşsünüz.altlarına havalandırma delikleri de açtıysanız süper olmuş bence.
|
Hımmmmmmm.
Boş çanak veya baharatlık olasım geldi. Elleriniz dert görmesin. Bronze'a bayılıyorum... |
Sevgili münevver48, sukulent düzenlemelerin çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bana da güzel fikirler verdin. Bir yerlerde kullanmadığım kaseler, şekerlikler olacaktı...
Bu arada yapraktan üretimlerde sulamayı nasıl yapmamız gerekiyor? |
Alıntı:
:)sevgili,b e t ü l benim de saksı ihtiyacım vardı. evde çanak kase kalmadı sıra size geliyor:D:D:D teşekkür ederim.çok şakacısınız. sizinde yüreğinize sağlık sevgiler. |
Alıntı:
sevgili yağmur143,teşekkür ederim.işe yaramayan eşyaları değerlendirilsin istedim. sizlere de iyi fikir olduysa ne güzel olmuş.yapraktan üretimde çok fazla bir şey yok.ben topraklarının yüzü hafif kurumuş ise sulama yapıyorum.kışın hava şartları böyleydi yazın biraz daha sık sulaya bilirsin. fakat direk güneşten uzak durun.sevgiler.:) |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
iyimi ettim, kötümü bilmiyorum, minik yerlerinden saksılara dikildi.
Eklenti 546222 Eklenti 546223 Eklenti 546224 Eklenti 546225 Eklenti 546226 |
Bence yerlerini değiştirmekle iyi yaptın sevgili Münevver48 eminim bütün yaz büyüyüp saksıya sığmadıkları göreceksin :))
|
Alıntı:
:)sevgili günebakan,teşekkür ederim.bilgilendirerek içimdeki endişeyi yok ettiniz. inşallah dediğiniz gibi saksılarını doldururlar.sevgiler:):):) |
:) Çok da güzel olmuş sevgili Münevver, çok şirin görünüyorlar. Bir de tüm saksıyı doldurduklarını görürsek kii muhteşem olacaklar inşallah...
|
2 Eklenti(ler)
:) sevgili günebakan sizin sayfanızda adını sorduğum sukulet:).
mini minnacıktı. tabiri caizse tırnak kadardı. toprak ve saksı değişiminden sonra birden atağa geçti çimdi avuç içinden biraz büyükçe oldu.bu gidişle saksısını pek yakında kapatacak;) Eklenti 546555 Eklenti 546556 |
4 Eklenti(ler)
:)bir damla göz yaşı her zaman böyle güzel olsun.
Eklenti 549687 Eklenti 549688 :)adını unuttum. saksısı değiştirince gözümde birden daha bir büyüdü. kenardaki de plumeria yapraksız bir şeye benzemiyor. Eklenti 549689 Eklenti 549690 |
3 Eklenti(ler)
5-6 aydır gözünün içine baktığım balık kılçığı atlas filizlendi mi yoksa tomurcuk mu? bilemedim.
Eklenti 549691 Eklenti 549692 Eklenti 549693 |
5 Eklenti(ler)
bu ikiliyi sizlerle paylaşmak istedim.
Eklenti 549694 :)acem halısının da çiçeklerini bu sarı çiçekler gibi hayal etmiştim. belki böyle yoğun açacak ozamanda sarının çiçeklerin geçme ihtimali var. Eklenti 549695 Eklenti 549696 Eklenti 549697 Eklenti 549698 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025