![]() |
çok güzeller. emeklerinize sağlık.
270 nolu mesajda en son resimdekinden bendede var adını bilmiyorum. gerçi benimkiler küçük , sizinkilerer kadar gösterişli değil. yapraktan çoğaltayım dedim olmadı :( sanırım kendi dibinde yavru oluşturuyor öylemi acaba. |
Gördüğüm en sağlıklı ve dolgun crassula springtime, çiçeklendiği zaman da mest ediyordur. Ellerinize sağlık sukulentleriniz pek güzel maaşallah
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.yapraktan bende üretemedim, dediğiniz gibi dibinden yavru veriyor. |
5 Eklenti(ler)
:)somon renkli yılbaşım kurudu diye çok üzülmüştüm.ilk çiçeğini o açtı;) ve ben çok sevindim....
Eklenti 684084 Eklenti 684085 Eklenti 684086 Eklenti 684087 Bu kızcağızın topuzları şimdilik küçük inşallah zamanla büyüyecek... Eklenti 684088 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
:)birde toplu halleri.kop
Eklenti 685522 |
5 Eklenti(ler)
:)İki üç hafta önce aldığım euphorbia millii.
Eklenti 688155 Saksısına değişti. Eklenti 688156 :) Eklenti 688157 :) Eklenti 688158 :) Eklenti 688159 |
Hepsi muhteşem sağlıklı gelişirler inşallah dolup taşsın saksılarından abla.
|
Terrariumların çok güzel olmuşlar sevgili münevver, emeklerine sağlık. Huernia pendulan coşmuş maşallah nazar değmesin. Benim huerniam buruş buruş oldu, her halde kaybedeceğim, sebebi nedir anlayamadım. kolay gelsin güle güle büyüt hepsini.
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 688210
:)Bugün beklediğim kargo sağ salim geldi Birkez daha sevgili Sevgi Durul ablacım teşekür ederim. :) Eklenti 688211 Eklenti 688212 :)zaman kaybetmeden saksılara dikildi.inşallah kısa zamanda serpilirler. Eklenti 688213 |
Sağlık gelişip saksıların dan taşsınlar bol bol çiçeklerini görün abla inşallah. Sevgi abla banada da bulaştırdı kaktüs sukulent hastalıgını bir iki cesit diye başlıyorsun sonu yok. Birde kayıplar olmasa kışın acemiligi bir kaç tanesini kaybettim.
|
Alıntı:
güzel dileklerin için teşekkürler. bütün hastalıklar kaktüs sukulen hastalığı gibi olsun.:) |
5 Eklenti(ler)
:)sukulentlerimin çiçeklerini açma zamanı gelmiş
Eklenti 689864 Eklenti 689865 Eklenti 689866 Eklenti 689867 Eklenti 689868 |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
:)Sevgili Sevgi Durul ablamdan gelen semperverivumlar kısa sürede atağa geçtiler.:p
Eklenti 690928 Eklenti 690929 Eklenti 690930 Sevgili Akçabardak ablamdan gelen kalonşa mangini bitten kurtulup sonunda çiçeklendi. :D Eklenti 690931 Eklenti 690932 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili münevver, sukulentlerinin maşallahı var, hepsi de çok sağlıklı ve çok güzel çiçeklenmişler. Kalanşo Manginiye gelince benim kinden eser kalmadı:( bitler bu bitkiyi çok seviyor, ben ne yaptıysam bir türlü bitlerden kurtaramadım, artık hevesim de kaçtı, sizin kilere bakarak yetineceğim.
Hepsi de biribirinden güzeller, ellerine emeklerine sağlık, sevgiler. |
Alıntı:
sağlıcakla kal... sevgiler:) |
Münevver hanım gerçekten masallahlari hepsininde yeni giriş yaptım sizin açtığınız foruma girdim okudum baya gerçekten maşallah hepsine 41 kere
Benim size bi kaç sorum olacak 1. toprak nasıl bi toprak kullanıyorsunuz? Ben biraz torf çoğunluk bahçe toprağı ve dere kumu kullanıyorum irili ufaklı 2.Gübreleme yapiyormusunuz? 3. Yazın çiçek açması için kışın soğuk yemesi gerekiyormuş galiba hangi şehir sulamayı nasıl yapiyosunuz 4. Kendi çiçeklerimizi burda paylaşa biliyormuyuz kendi sayfamızımi(forumumuzumu) açalım |
Merhabalar sayın münevver48.. sayfanızı daha öncede birkaç kez incelemiştim şimdi yine baştan sona kadar inceledim ve keşke hepsi benim olsaydı demekten kendimi alamadım:):) çiçeklerinizin hepsi çok güzel emeğinize sağlık...
|
Alıntı:
:)sevgili ekak; çok teşekkür ederim.O kadar içten duygularınızı ifade edilerek yazılmış bu mesajı,şimdi fark ettiğim için sizden özür diliyorum:o herzaman sayfamda kendi çiçekleriniz gibi gezebilirsiniz. ziyaretinizle beni çok mutlu edersiniz ;) İnşallah sizin de gönlünüzden geçtiği gibi çok güzel çiçekleriniz olur. Bende sizin sayfanızı imrenerek gezerim.. Sevgilerle........ :) |
5 Eklenti(ler)
:)Delosperma damat mendili tekrar edinmeye çalışıyorum. Daha öncekiler gibi yine kedi yavrularının oyuncağı oldular. Ne buluyorlar bu çiçekte bilmiyorum:confused:
Beyazını mahvolmuş halde buldum.ben ise pazardan sarısını buldum diye sevinirken.... Eklenti 692925 Eklenti 692926 Eklenti 692927 Eklenti 692928 Eklenti 692929 |
5 Eklenti(ler)
:)bunlarda,bahçemin bir başka bölümündeki kütüğe diktiğim delospermalar, Allah dan bunların içine beyaz varmış.:)
Eklenti 692930 Eklenti 692931 Sarımız Eklenti 692932 Acem halısı Eklenti 692933 Eklenti 692934 |
5 Eklenti(ler)
:)Atlasım ve diğerleri çiçeklerini
Açıyorlar Eklenti 692994 Eklenti 692995 Eklenti 692996 Eklenti 692997 Eklenti 692998 |
5 Eklenti(ler)
|
Kaktüs Bakımının İncelikleri
Bütün bitkiler içinde*bakımı en kolay*olanlar kaktüsler ve diğer*sukkulentlerdir (dikensiz kaktüsler). Kaktüsünüzün çiçek açmasını ve iyi gelişmesini istiyorsanız, fiziksel ve kimyasal şartlarını mümkün olduğunca kaktüsün kendi doğal ortamına uydurmanız gerekir. Bütün kaktüsler için geçerli olan bu koşullara uyarsanız, siz de çiçek açan sağlıklı kaktüsler yetiştirebilirsiniz. https://youtu.be/XE3hSi3fV6U |
|
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025