![]() |
Alıntı:
İlk fotoğrafı gördüğümde biber sandım:rolleyes: öyle manyamışım:D Ben sizin yetiştirme şevkinize bayılıyorum;) |
Alıntı:
Çok soru sordum kusura bakmayınız, cevaplayınız:) |
sayın mücevher çalısı daha 50 tane falan ayıklanacak var aslında ama üşendim bugün çok güzel bir kaktüsüm var maaşallah pek verimli kendisi ...
o tohumları kurutup paketleyip buradan arkadaşlarla paylaşmak için hazırlıyorum ... |
Kusura bakmayınız lütfen, ben şimdi gören körlerden olarak, merakıma yenik düşmüşüm:o Biraz da boyutunu kafamda oturtamamışım sanırım, hele biberler de işin içine girince:mad:
Ama arkadaşım o kadar meyveyi ayıklamanıza gerek var mı ki, yazık değil mi size:( Bırakınız gönderdiğiniz arkadaşlar ayıklasınlar. Ama siz illa gözümü bozacağım diyorsanız... ... Şimdi; kuzum sizin de suçunuz var benim körlüğümde. İnsan açıklama yapmaz mı fotoğraflara, nedir ne değildir diye. Hıımmm eksi puan:D |
ne diyim ki ben şimdi özür dilerim ... :(
|
Alıntı:
(Özrünüzü de kabul ediyorum:D) Saygılar, Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Astrophytum myriostigma tohumlarından 10 adet dikmiştim 9 tanesi filizlendi ... üst kısımlarında incecik dikenleri bile belirmeye başladı ....
Eklenti 587489 |
Benim Astrophytum çıktıgında beyazdı kırmızıya yakın şimdi ama dikeni yok :(
|
3 Eklenti(ler)
Bugün elime ulaşan 3 çeşit kaktüs ve sukulent tohumlarını ektim umarım başarılı olur :D
Eklenti 587595 Eklenti 587596 Eklenti 587597 |
Ellerine sağlık kardeş baya bi uğraşmışsın nazar değmesin....
|
Kaktüs ve sukulent tohumdan yetiştirmek sabır işidir sanırım ama siz bunun üstesinden başarıyla geleceğinize eminim, merakla bende çimlenmelerini takipte olacağım, başarılar Sn. aerosol, kolay gelsin.
|
Tohumların üzerini toprakla kapatıyor musunuz yoksa tohumları sadece toprağın üzerine mi serpiştiriyorsunuz sayın aerosol
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın Aerosol,bu oluşumlar ne kadar bir süre içinde oluştu acaba?
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Lithopslarda gelişmeye devam ediyor :D her ne kadar beklediğimden az filizlendi isede memnunum sonuçtan Eklenti 587742 |
Tohumdan olunca gene iyi bir süre bence.Zor süreç diye geçince merak ettim.Teşekkür ederim.Minikler çabuk büyür inşallah.
|
Alıntı:
|
Biz şimdi bu ufaklıkların çiçek açmasını görmek için 3 sene bekleyeceğiz öyle mi?:eek:Aman ne var ki zaman su gibi akıp gider.:(
|
4 Eklenti(ler)
BU arkadaşlarda ailemize yeni katılanlar :D
Gymnocalycium Friedrichii Eklenti 588093 Melocactus Bahiensis Eklenti 588094 Astrophytum Capricorne Spineless Eklenti 588095 ilk yetişkin lithopsum Eklenti 588096 |
Lithops ne çabuk büyümüş :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Astrophytum Capricorne Spineless çok güzelmiş. Tam benlik:p Dikensiz mikensiz gül gibi geçiniriz biz onunla:D Gymnocalycium Friedrichii'nin de çiçekleri çok hoş oluyor bildiğim kadarıyla;) Güzel ve özel bir koleksiyon olacak belli... |
Sayın Mücevher Çalısı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... daha güzelleri tüm arkadaşlarımın olsun ...
|
2 Eklenti(ler)
200 adet lithops optica v. rubra tohumu ektim yabancı bir ülkeden getirttiğim için ne kadar taze oldukları ve doğru tohum oldukları konusunda endişelerim var ... yapısı normal lithops tohumlarına göre biraz büyük geldi bana. tohumları yakından çekmeye çalıştım :D
Eklenti 588246 Eklenti 588247 |
1 Eklenti(ler)
|
Diken mi onlar işte şimdi çok kıskandım
|
sevgili melekv kıskanmadığınıza eminim :D
|
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025