agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/)
-   -   samur / kaktüs ve sukulentlerim (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/36150.htm)

sonkez 04-01-2015 21:28

Evet paylaşmak çok güzel bir duygu..Benim artık menekşelerimi bilen arkadaşlar ilk önce onların olduğu odayı gezip sonra oturuyorlar..Bende arkadaşlarına bebeklerini gösteren çocuklar gibi seviniyorum..Buda beni mutlu ediyor..

samur 09-01-2015 12:22

Dün gece Amasya -14-18 arasi idi.Kapali balkonda olan cicekler dondan nasibini almis.Bugun kaktusler kedilerin kapali balkonuna alindi orasi 15 derece civarinda oluyor.Kaktusleri ciceklendirelim derken umarim ebedi yolculuguna ugratmam😞

sumeyra47 09-01-2015 22:23

Çok üzüldüm gerçekten umarım hiç birşey olmamıştır. Baharda size bol bol çiçeklenirler inşallah.

samur 15-01-2015 22:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 (Mesaj 1346450)
Çok üzüldüm gerçekten umarım hiç birşey olmamıştır. Baharda size bol bol çiçeklenirler inşallah.

Insallah etkilenen az gibi simdilik.Ama baharda uykusundan hic uyanamayan olacak mi bilmiyorum

münevver48 22-01-2015 14:10

sevgili samurcum, sayfanı yeni fark ettim. hayırlı olsun. maşallah hepsi sağlıklı görünüyor.canım her şey gönlüne göre olsun.sevgiler.

vetman996 22-01-2015 14:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi samur (Mesaj 1348300)
Insallah etkilenen az gibi simdilik.Ama baharda uykusundan hic uyanamayan olacak mi bilmiyorum

Sevgili Samur Hanım merhaba.

Bitkilerinizi zevkle seyrettim. Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu soğuklardan az sayıda bitkiniz etkilendiyse çok şanslısınız bence.

Umarım her şey yolundadır ve uykusundan uyanamayan bitkiniz kalmaz.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... Sevgiyle kalınız.

samur 22-01-2015 16:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 (Mesaj 1350225)
Sevgili Samur Hanım merhaba.

Bitkilerinizi zevkle seyrettim. Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu soğuklardan az sayıda bitkiniz etkilendiyse çok şanslısınız bence.

Umarım her şey yolundadır ve uykusundan uyanamayan bitkiniz kalmaz.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... Sevgiyle kalınız.

Teşekkür ederim sn vetman iyi dilekleriniz ve misafirliğiniz için birşey ikram edemedik ama yaza bol kaktüs çiçek resmi ikram edeyim olur mu, kaktüs ve sukulentler yaklaşık 5 yıldır bendeler ve hep içerdeler,bu sene biraz üşüttük onları yaza çiçeklensin diye

samur 22-01-2015 16:47

sıgınma evi

1 Eklenti(ler)
Kapalı balkondalar sıgınma evi gibi oldu

vetman996 22-01-2015 16:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi samur (Mesaj 1350261)
Teşekkür ederim sn vetman iyi dilekleriniz ve misafirliğiniz için birşey ikram edemedik ama yaza bol kaktüs çiçek resmi ikram edeyim olur mu, kaktüs ve sukulentler yaklaşık 5 yıldır bendeler ve hep içerdeler,bu sene biraz üşüttük onları yaza çiçeklensin diye

Sayın Samur gözlerimiz bayram etti, daha ne isteyelim ki:D

Biz de kaktüslerimizi üşüttük ama bizimkiler hasta. Çiçek filan istemiyorum, yeter ki sağlıklı olsunlar. Evde baktığım kaktüslerle avunuyorum şimdilik.

Kaktüsleriniz 5 Yıldır sizde olduklarına göre siz bu konuda uzmanlaşmış olmalısınız. Bizim gibi acemi değilsiniz yani.

Kaktüslerinizin çiçeği bol olsun dileklerimle...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025