![]() |
meksefe / Sukulent ve kaktüslerim
4 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar bunlarda benim kaktüs ve succulentlerim
|
kaktüs ve succulentlerim
4 Eklenti(ler)
bayağa varmış bende ya fotoları yükleyince anladım :)
|
Sayfanız hayırlı olsun. Kaktüs sayfalarının çoğalması beni mutlu ediyor...
|
çok güzel bakmışsınız , sayfanızın daha da çok fotoyla dolmasını diliyorum - bende daha çok sukulentleri beğeniyordum , kaktüs almam derken son siparişimde - 2 tanecik bi bulunsun dedim - kaktüse de mi el atıyorum ne ;)
|
Sukulent ve kaktüslerim arajman
5 Eklenti(ler)
imkan buldukça yüklüyorum
|
Hoşgeldiniz:) sayfanız hayırlı olsun.
|
Hoş bulduk teşekkürler :) beğenen ve böyle güzel yorumlar alınca insanın paylaştıkça paylaş ası geliyor :)
|
bebişler
5 Eklenti(ler)
yapraktan mucezeler :)
|
Sayfanız hayırlı olsun....Bol çicekli günler..
|
"Yapraktan mucizeler" başlığı 8. mesajınıza çok yakışmış gerçekten. Çocukken Afrika menekşesinin kazara kırılıp kopan yaprağını suda köklendirip toprakla buluşturduktan sonra nasıl minik yavrular çıkardığını hatırlıyorum, sevinçten havalara uçmuş ve o yaprağı çok sevmiştim. Hala da bayılıyorum o görüntülere ama bu sukulentlerin etli yapraklarından şu bebişler çıkmıyor mu, tam bir sevimlilik abidesi. Çiçekle böcekle alakası olmayanları bile cezbedecek cinsten ;)
|
fotoğrafların devamını bekliyorum sayın meksefe içimde daha fazla tür olduğuna dair hisler var yanılıyor muyum? :)
|
|
tamam oradan takip ediyorum
|
arajman
5 Eklenti(ler)
sizce nasıl olmuşlar :)
|
sayın meksefe hepside maşallah çok güzeller nazar değmesin.ama bana 4 çeşit 2 şer adet sukulent yapraklarından gönderecektiniz mesaj atmıştım.acaba neden göndermediniz.gönderirseniz benimde çeşitli sukulentlerim olacak sizin sayenizde teşekkür ediyorum.
|
tamam kardeşim yolum düşmüyor düştüğünde de unutuyorum kargo biraz ters mevkiyi kalıyor ama beklediğine değecek hazırlıyorum ben sana haber vereceğim. çeşitlerine çeşit katar inşallah yarın yolda olur inşallah özelden görüşürüz.
|
mesaj attım ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdi sabırla bekliyorum.
|
Paylaşımlar için teşekkürler =)) Bazı kaktüslerinizin ışık yetersizliği çektiği görülüyor.
|
nasıl tahmin ettin altintasna sukulentlerdernmi kaktüslerdenmi yola çıkarak merak ettim :)
|
14 numaralı mesajdaki son fotoğraftaki sukkulent tanziminiz güneşsiz kalmış form bozukluğuna uğramış...
|
haklısın saksı 8 cm dar çeliklendireceğim artık üretim ağırlıklı uğraşıyorum yaz geldi formuna girer artık..
|
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun, bol bol çiçeklerini görürsünüz umarım ;)
Yapraktan mucizeler kısmı çok daha hoşuma gitti. Sonunda benim yapraklardan da mucizeler kendini gösterdi :D |
çok teşekkürler mucizeler sizde de var demek süper tam zamanı artık çok güçlüler yeter ki şartları elverişli olun nice mucizelere :)
|
Bazıları
5 Eklenti(ler)
Karışık sukkulentlerim
|
Sayfanız hayırlı olsun, sukulentleriniz çok güzeller.
|
Sayfanız hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.
|
hoşbulduk teşekürler
|
Sayfanız hayırlı olsun sayın meksefe. Hoşgeldiniz...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025