![]() |
:( Eyvaah Engin Bey inşallah dona dayanıklıları dışarıda bırakmışsınızdır.
|
Alıntı:
kapalı terasta bile çok sayıda donma var burada da kalanchoe ler gitti. Benim anlamadığım bu görüntülerin beğeni alması beğenmek yerine bir tane üzüntü sembolü uygun olurdu. Sanırım beğen tuşu gördüm anlamında kullanılıyor. Sağlıcakla. |
Engin Bey dediğiniz gibi beğen tuşu çoğunlukla gördüm anlamında kullanılıyor. Yoksa tabi ki hiçbirimiz zarar görmüş bitkilerimiz için beğendim anlamını taşımıyor. Yine bu sene çoğumuzun bitkileri zarar gördü. :( Kayıplarınız için üzgünüm inşallah tekrar toparlayabilirsiniz. Rastgelsin.
|
Engince teras
4 Eklenti(ler)
Bahar geliyor.
Kayıplarımızı bir kenera bırakalım. :-) |
Nepal eriği
2 Eklenti(ler)
Kıştan sağlam çıktık.
Çiçeklendik bile. |
1 Eklenti(ler)
engince teras
|
1 Eklenti(ler)
Sukulent demliği :-)
|
Engin Bey, kayıplar elbette olur.
Hatta bazı vakitler, bazı bitkiler hiçbir sebep olmaksızın bize veda edebilir. Tabiatta da öyledir bazen. Güçlü olanlar ayakta kalır, ötekilerin yaşamı sonlanır. Ama bu demek değil ki tamamen yok olup gittiler. Bir bitki olarak güzel bir yaşamları oldu... Onlarla ilgilenen biri vardı. Şimdi yeni bir hayat zamanı. Ben hep böyle bakıyorum bu duruma. Onlar güzellikler getirdiler ve gittiler. Şimdi ise yenilerine yer açma zamanı. Elinize, emeğinize sağlık. Mavi demlik & içindeki bitkiler çok hoş! : ' ) |
Alıntı:
O kadar güzel ifade etmişsiniz ki insanın yok olup gidesi geliyor. :-) Sevgiler. Sağlıcakla. |
1 Eklenti(ler)
Doğuşun resmi :-)
|
1 Eklenti(ler)
Mammillaria Spinosissima
|
Bu güzellik duruyordur umarım.Formu çok güzel Hocam.
|
Alıntı:
2 yıldır tohum topladım sanırım bu sefer başaracağım :-) Sevgiler. |
Aloe broomii
1 Eklenti(ler)
Aloe broomii
|
Bu demlikler, kupalar, tencereler ne kadar güzel saksı oluyorlar. Özellikle kaktüs ve sukulentlerde ama çok şık duruyorlar.
|
Alıntı:
Sağlıcakla .. |
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe alt türünden emin değilim. Humulis olabilir mi acaba.
|
1 Eklenti(ler)
Türüne bilmiyorum
|
1 Eklenti(ler)
Rebutia
|
2 Eklenti(ler)
Kareler
|
3 Eklenti(ler)
Tomurcukta.
|
Engin Bey Merhabalar
Baharın gelmesiyle sevginizi karşılıksız bırakmamak için kalan bitkileriniz oldukça cömert davranıyorlar bakıyorumda size. Kayıplar için üzülmenizi istemedikleri için bu kadar coşkulular sanırım. Bol çiçekli günler dilerim. |
Alıntı:
Engüzel dileklerimle. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Tüm grup üyesi arkadaşlarıma .
|
Sayın Engin Koç, maşallah ne kadar güzel çiçeklenmiş kaktüsünüz. Biz annelere de güzel bir hediye olmuş, gönlünüze sağlık...
|
Alıntı:
En iyilerine layıksınız. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Euphorbia resinifiera
|
Merhabalar Engin bey
Çok güzel bir bahçeniz var Emeğinize sağlık . Hayatını adamak diye buna denir sanırım . Herbirini hayranlıkla inceledim. |
Alıntı:
Bütün günümü alıyor çiçeklerim ve kuşlarım :) Sağlıcakla.. |
Echinopsis subdenudata
1 Eklenti(ler)
Çiçeklendik 😛
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025