![]() |
Alıntı:
Sağlık sorunlarım nedeniyle pek fazla ilgilenemiyorum, işte elimden geldiğince. Sizde sağlıkla kalın. |
Merabalar
Sayfaniz hayirli olsun bende kaktus ve sukulentlerle ilgileniyorum fakat evde cok yer yok bu sebeple simdilik cok az var ama cidden az kaktusun var cogalttiklarimla beraber 6 adet 3 adet cogaltiyorum bur tanede cicekcide koptugunu gorup aldigim bir sukulent yapragi var yapraklari ufaktan cikiyor Hayirlisiyla buyurse size resmini atarim becerebilirsem gerci sizinkilerin yaninda sonuk kalir neyse Sayfaniz Hayirli Olsu Iyi Aksamlar |
Alıntı:
özelden adresinizi yazarsanız size destek olmaya çalışırım. Sevgiler. |
Engin bey merhaba, sayfanızı bir kaç sefer baştan sona dolaşmıştım, crassula rupestris, opuntia türleri, ceassula marnieriana, euphorbia grandicornis ve daha sayamadığım niceleri.. Hepsi çok çok güzeller. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Umarım sağlık sorunlarınızı biran önce halledip bizlere bu güzelleri sunmaya devam edersiniz. Çok çok geçmiş olsun..
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili grup arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun.
bayramlık kareler :-) |
3 Eklenti(ler)
Bayramlık kareler
|
4 Eklenti(ler)
Bayramlık kareler.
|
2 Eklenti(ler)
Bayramlık kareler
|
5 Eklenti(ler)
Bayramlık Kareler
|
Engin hocam öncelikle bayramınız mübarek olsun, bahçenizin ve çiçeklerinizin maşallahı var. Hepsi ayrı ayrı çok güzel gözüküyorlar.
|
Alıntı:
Elimden geldiğince ilgilenmeye gayret ediyorum. Sağlıcakla kalın. Sevgiler. |
Güzelliklerinizle gözlerim bayram etti. bin kere Maşallah ışıl ışıl. bu güzelliklerle ve sağlık afiyetle daha nice bayramlarınız olsun inşallah.
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizin olsun inşallah. Sağlıcakla kalın. |
Bu sayfaya bir süredir bakamamıştım.
Ne güzel büyümüşler... Ellerinize, emeğinize sağlık : ' ) |
Çok güzeller, emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Sağlıcakla. |
Alıntı:
Sağlıcakla. |
1 Eklenti(ler)
Çiçeklendik
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025