![]() |
Alıntı:
Estağfurullah. Benimkileri saksı kalabalığı olarak görürüm hep. Sunum yok bende. Sadece bitki bolluğu. :-) Sevgilerimle. |
Sizinki de çok mütevazilik Engin Koç,toplu resminize ben de kedinin ciğere baktığı gibi baktım,kimse görmeden hangini alsam diye.Saksı kalabalığı olur mu hiç,hepsini güle güle büyütün.Başka çiçeklere merakınız olmadı mı,yoksa oldu da en son kaktüs türlerinde mi karar kıldınız.(Tekerleme gibi oldu)
|
Alıntı:
kocaman kocaman teşekkürlermle |
Alıntı:
iltifat ettinizz teşekkür ederim (bazzı harfler çift basıyor (parkinson hastasıyım) 400 ün üzerinde tür var bende yettiğim kadar bakıyorum epeycede rahatsızlığım hepsi bir yana çiçeklerim bir yana sevgilerim hep sizinle olsun .. |
Geçmiş olsun ALLAH şifanızı versin.Emekleriniz daim olsun.
|
Geçmiş olsun,hocam.Allahım acil şifa versin.Çiçeklerle oyalanmanız sizin için çok iyi olur.Siz tam bir kolleksiyoncusunuz.Onlardan ve ailenizden alacağınız güçle hayata mutlu,mesut devam.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. sadece kaktüs yok. succulentler de var. Fazla dağılmama kararı aldım. Teraslarda yer de kalmadı. İşte böyle. :-) |
Sn.
azorka, aleydi, sevgihoca, ibocandan. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklar, sevgiler.. |
Alıntı:
|
Bu kaktüsler sizin sevginiz için birbirleriyle yarışıyor olmalılar Engin Bey; nasıl güzel çiçek açmışlar öyle!
|
Alıntı:
Güzel iltifatınıza teşekkür ederim. Sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sulama döngüsünde hata yapıyorum demek ki. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Bu günden
|
Bir sizin terasa bakıyorum bir bizim terasa ağlamak istiyorum çok güzeller
|
Alıntı:
Ağlayacak bir şey yok. Yavaş yavaş olur Sevgiler. |
Engin Bey,mümkünse hergün iki-üç resim koyarsanız bizleri mutlu edersiniz.
|
Alıntı:
Çalışırım. Teşekkür ederim. Sevgiler. |
Sevgihoca'ya katılıyorum Engin Hocam :)
Daha çok resim görmek istiyor insan :) Birde şu soğuk kış günlerinde onlar için neler yapıyorsunuz nasıl ilgileniyorsunuz küçük tüyolar verebilirseniz biz yeni başlayanları çok mutlu edersiniz :) |
Alıntı:
Hangisini istemiştiniz ;) |
Ellerinize sağlık Sayın Hocam,ben sadece sizden sık sık çiçeklerinizin fotoğraflarını çekmenizi isterim.
|
2 Eklenti(ler)
Eskilerden ..
|
Alıntı:
Çiçeklerde bilgi gibi paylaştıkça çoğalıyor. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Yoğun istek üzerine yazdan kalma kareler ..
<3 <3 <3 |
Teşekkür ederiz resimler için Engin Hocam.Benim bu kadar çiçeğim olsa,devamlı resim çeker,yüklerim.Saygılar.
|
Çok iyisiniz hocam :) Her çiçeğiniz birbirinden harika inşallah bizde ileride sizin gibi olabiliriz :)
|
Alıntı:
Çiçek yetiştirmek az da olsa bilgi işi. İlk iş yaşadığınız bölgenin iklim yapısı ve sizin yetiştirme koşullarınız. İklim koşullarına uygun bitki seçmeniz gerek Örnek benim terasta şu anda 4 derecenin altına indiği sinyali var .. Mart ortalarında hatırlatırsanız saksı değişimlerinden kalanlardan hediye!! kutular yaparım sizlere. O zaman konuşuruz. |
Ay,çok teşekkür ederim size,ne iyi olur.Ben de sayenizde kedinin ciğere baktığı hadisesinden kurtulmuş olurum.Sağolun.
|
Alıntı:
soğuğa dayanıklı türlerden .. gönülden sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025