![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu gün Bayındır Çiçek Festivalindeydim.
Gitti yine paracıklar "ota, çöpe" ;) |
1 Eklenti(ler)
İyi haftalar çiçeksever dostlar.
Dünden birkaç kare. |
Delosperma lehmannii
1 Eklenti(ler)
Delosperma lehmannii
1 yılda kök yapısı. Saksıda yer kalmamış.. |
1 Eklenti(ler)
Yeni bir kare daha..
Kaktüslerim çiçekleniyor.. |
Echinopsis oxana
1 Eklenti(ler)
Echinopsis oxana
Bunu çiçeği kırmızıya çalıyor diye almıştım. Ama maalesef bu da pembe.. Yılın ilk çiçeği.. |
Rebutia
1 Eklenti(ler)
Çiçeklendik yine..
Bu yıl tohum alacağım. Bakalım becerebilecek miyim? :) |
1 Eklenti(ler)
Leş kaktüsümün tohum kesesi ..
|
1 Eklenti(ler)
Asalet, zerafet :)
|
1 Eklenti(ler)
İyi haftalar.
|
1 Eklenti(ler)
Benim kadrolu arım. "doğal tozlama" faaliyetinde :)
|
1 Eklenti(ler)
Echinopsis oxana da coştu..
|
1 Eklenti(ler)
Yılan kaktüsüm ..
|
1 Eklenti(ler)
Opuntia Microdays çiçekte.
|
2 Eklenti(ler)
Günaydın arkadaşlar. Dün terasta epeyce çalıştım yine. İşte iki kare :-)
|
Alıntı:
|
Kaktüsleriniz gerçekten çok güzel de bunca kaktüsün bakımına nasıl yetişiyorsunuz hepsi de özenli bakımlı maşallah.
|
Sayın engin koç paylaşımlarınızı her zaman beğeniyle ve keyifle takip ediyorum, verdiğiniz bilgilerden de çok yararlanıyorum. Dolayısıyla kendi adıma siteminizde haklı buluyorum sizi.Selamlarımla..
|
Sn. Engin Bey, çiçekleriniz çok çok güzel.. Ellerinize sağlık..
|
Sevgili Engin Hocam,
Biz facebook üzerinden de görüştüğümüz için burada pek soru sormamıştım. Siteminizi görünce çok üzüldüm. Ama bunun için değil, gerçekten merak ettiğim için bir soru sormak istiyorum size. Bendeki leş kaktüslerinden biri de sizinki gibi kocaman bir bamya misali tohum kapsülü oluşturdu. Tohumları kaçırmak istemiyorum, ne zaman olgunlaşacak bu tohumlar? Kesenin açılmasını beklersem uçup giderler endişesi taşıyorum... Bir de bu kadar çok çeşidi nereden bulduğunuzun sırrını verin, söz kimseye söylemem... ;) Saygılar, selamlar... |
Alıntı:
Emekliyim; zamanım bol, meraklı ve ilgiliyim, yerde müsait olunca.. Kendimce uğraşıyorum. Sevgiler. |
Alıntı:
Emekliyim. Çok vaktim var :-) Ve sevince de oluyor.. Sevgilerimle. |
Alıntı:
Aslında leş kaktüsleri tohumdan yetiştirmeye değmez diye düşünüyorum. Çünkü daldan yetiştirmek daha kolay. Ama illa tohum almak isterseniz; 10-15 gün su vermeyin ve kapsülün yarılmasını bekleyin. Kaçırmak istemiyorsanız altına tepsi gibi bir şey ya da büyük bir saksı altlığı koyabilirsiniz. Bunlarda gerçekten bamya gibi yukarıdan aşağıya yarılıyor. Kaçırırsanız da üzülmeyin. :-) Çeşitleri nereden bulduğuma gelince; Satın alma ya da takas ile ediniyorum. Artık her bulduğumu da almıyorum. Kolleksiyonerliği hedefliyorum. Sevgilerimle .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence siz emekli olmayı beklemeyin. Bir ucundan başlayın. Beğendiğiniz ve uzun süre çiçekte kalan, bakımı kolay türden bir kaç saksı edinin. Balkonun uygun bir yerinde mutlaka yer bulunur. Sevgimle kalın. Çiçeksiz kalmayın ;-) |
Sevgili Engin Koç ağabeyim, sayfanızı uzun süredir, ilgiyle, merakla, seve seve takip etmeme rağmen 1 tane mesaj atmamışım, ne deseniz haklısınız... :o Kusurumuz affola, bundan sonra açığı kapatırız inşallah ;)
Terasınız gerçekten şahane, galiba ben emekli de olsam bu kadar elemanın bakımına yetişemem :D Ellerinize sağlık, kolay gelsin... |
;)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Nihayet ilk çiçeğimiz :-)
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan üretmeye çalıştığım "Minnoşlarım". :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Adeta "düşmedim, yaşıyorum" dercesine.. Sevgiler.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025