![]() |
Alıntı:
|
papağanınız için üzüldüm ama kaktüsleri ölüme terketmeyin.. yazık olur o caanım çiçeklere..
|
Alıntı:
Dün annemin ısrarıyla birazda havayı güzel görünce kaktüsleri içeri aldım standa yerleştirdim. Kışa hazırlar.. |
Geçmiş olsun papağanların çoğu ilk fırsatta bunu yapıyorlar malesef. Ben kaçırmadım ama 3 kere muhabbet 1 kere de sultan papağanı buldum çeşitli zamanlarda.
|
Alıntı:
|
Sevgili Ferdagozcan,
Dilerim en kısa sürede bu acınızı unutturacak bir can çıkar karşınıza. Hiç belli olmuyor inanın. Benim sultan papağanım Boncuk bana nasıl geldi biliyor musunuz? Torunlarına eğlence olsun diye eve alıp hayvancağızı oyuncak edip fazlasıyla korkuttuktan sonra bakmaktan bıkıp atmaya karar veren birinin elinden aldım ben onu. İyi ki de almışım... Zavallım öylesine korkmuş ve güvenini kaybetmişti ki, ona rağmen uzun uğraşlardan sonra iletişim kurduk. Şimdi muhabbet kuşlarımdan Paşa ona "yakışıklı Boncuk" diye sesleniyor... |
bu yaz ilk kez açtı
2 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 450591[/attach]
|
Darısı başıma diyeyim:) çok güzel, sefasını sürün.
|
bu yaz baya geliştiler
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 450723[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 450728[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
4 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach]Eklenti 450733[/attach][/attach][/attach]
|
İnanılmaz! Cereus peruvianus tek gövdeden mi bu kadar çoğaldı acaba - bir de kaç yıllık?
Benim de var ama gövde daha pek yayılım göstermedi. Güle güle büyütün. |
evet tek gövdeden çoğaldı en az 6 yılı vardır. Öyle tahmin ediyorum ama her yıl 1/3 i kadar büyüyor yavaş gelişmiyor kışında evin salonuna koyuyorum az da olsa kışında büyüyor. Aslında daha büyük saksıya geçirmem gerekiyor ama büyümesin diye geçirmiyorum kaldırmak çok zor oluyor :)
|
Çok güzel açıp,çok güzel gelişmişler..Emeklerinize sağlık...
|
Alıntı:
|
Kaktüsleriniz çok güzel çok beğendim. Bol bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle...
Selamlar. |
Çok gü zel lerrr. =)))
|
Bayıldım, harika olmuş kaktüsleriniz. Son hallerinide görsek;)
|
Mal sahibine benzemiş çıtı -pıtı çoğu ,diğer büyükler ise , işte kaktüs.......
Beğenmemek mümkün mü?... Ellerine, yüreğine sağlık. Sevgiler... |
Tekrar Merhaba
1 Eklenti(ler)
Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti bilmiyorum. Günler ayları, aylar yılları kovaladı herhalde ve bizde 2016-2017 kışına böyle hazırlandık..Eklenti 632200
Bu geçen sürede gelişimlerini ve daha sonradan edindiğim kaktüsleri ayrı ayrı fotoğraflayacağım. Kayıplarımda oldu malesef :( Görüşmek üzere.. |
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 633045[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]:cool:
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 633050[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Çok güzeller bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
|
Ellerinize emeğinize sağlık çok gösterişli bitkileriniz var.
|
Çok iyi bakildiklari o kadar belliki. Ellerinize sağlık.
|
Wouw bir solukta bitirdim sayfaları,elleriniz dert görmesin.Bazılarını görünce hüzün çöktü,kaybettiklerimi hatırlattı :(
|
Merhabalar en son 4 sene önce fotoğraf paylaşmışım bitkilerimin şimdi hallerini görmek ister misiniz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025