![]() |
5 Eklenti(ler)
Sn.Milla ve sumeyra47'ye,çok istediğim,birgecelik gelin ve Atlas çeliklerini yolladıkları için teşekkür ediyorum.
Eklenti 522395 Eklenti 522396 Eklenti 522397 Eklenti 522398 Eklenti 522399 |
Güle güle büyütün sn.emmi tez zamanda çiçeklerinide görürsünüz inşallah.
|
Güle güle büyütün, inşallah çok kısa zamanda çiçeklerini görürsünüz.
|
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe fedchenko yaprağı merkezden ayrılır ayrılmaz kendi çaresine bakmaya çoğalmaya başlıyor.ilginç bir sistem.
[ATTACH]524638 |
2 Eklenti(ler)
|
Echeveria purpusorum
2 Eklenti(ler)
Sakarya caddesindeki çiçekçileri gezdim.çeşit çok fazla ve ucuzdu!Etçil türler bile vardı.sadece stapelia tarzı göremedim.
Sipariş vermeyi düşündüğüm echeveria purpusorum'u görünce dayanamadım aldım. Eklenti 526313 Eklenti 526314 |
4 Eklenti(ler)
|
Benimde bir tane mum cicegim var fakat 5ay oldu koklendirip dikmistim yapraklari cok canli fakat henuz ses seda yok mum ciceginiz cok guzel acmis umarim benimkide acar sayfanizin ilk resmi olan kirmizi bir sukulentiniz de beni cocukluk yillarima goturdu anneminde vardi balkonda dururdu tabi ozamanlar kiymwtini bilmiyordum kolayliklar diliyorum
|
Mum çiçeğiniz yerini iyice benimsedikten sonra biraz daha büyüyüp seneye açar diye düşünüyorum.Bu aylarda fazla su dökülmediği zaman nisan gibi çiçekleniyolar.Evet kalonşe yıllardır hemen hemen her evde bir dönem olmuş bir çiçek.Teşekkürler iyi yıllar.
|
Rhipsalis
2 Eklenti(ler)
|
Maşallah ne güzel çiçeklenmiş rihipsalis. Çiçek açmak biraz yormuş sanki. Güle güle büyütün bitkilerinizi.
|
Evet sayın sumeyra47.çok yorgundu bana geldiğinde de!Hatta şaşırdım bu halde tomurcuklandığında!belki çiçek açması bitince kendine gelir biraz
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın emmi bu akşam sayfalarınızda keyifle dolaştım; kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller, güle güle büyütün. Yorgun savaşçınız rhipsalis harika görünüyor, benim rhipsalisim ise bırakın açmayı son 10 gündür hergün birkaç dalını döküyor.Böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı sormak isterim.Selamlarımla
|
Alıntı:
Rhipsalis bana geldiğinden beri öyle buruşuk!ama haftalardır da açmaya devam ediyor.Dallarının dökülmemesini ve durmadan çiçek açmasını,aydınlık pencere yakınına koyup,hergün kurutmadan birkaç damla sulamaya yoruyorum. |
3 Eklenti(ler)
Eşimin Antalyadan Taner Bey'den şipariş verip getirttiği,ve uzun zamandır almak istediğim;Piaranthus decorus cornutus,Edithcolea grandis,Stapelia glanduliflora.Yeni yerlerine özenle yerleştirdim.Çok küçük ve cansız çelikler!tek tesellim köklü olmaları.Eşimden hediye olarak aldığım ilk çiçekler:)inşallah zarar gelmeden büyütürüm.
Eklenti 536064 Eklenti 536065 Eklenti 536066 |
1. , 2. ve 3. resimdeki bitkilerden bende aldım Sayın Emmi, yarın elimde olacaklar inşallah, küçükte olsalar bence çok özel bitkiler.
Çabucak toparlanırlar. Sağlıkla büyütün inşallah. |
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben ısıtmasız kapalı balkonda tutuyorum ve açıkçası kış aylarında sulamamak gerektiğini düşündüğüm için ayda birkaç kez çok az su verdim.Dün dallarında hızla kararmalar da başladı, mantar olabilir düşüncesiyle ilaçladım ve bolca suladım. Bakalım ne olacak?
|
MaşaAllah ellerinize sağlık dilim tutuldu .....
|
Süt ağacı denilen kaktusun çok guzel
|
Alıntı:
|
Ah maalesef edithcolae grandisi ve renk renk echinopsislerden bazılarını kaçırmışım. Stokta kalmamış buna çok üzüldüm.
Neyse sizin bitkiniz inşallah çabucak büyür ve o muhteşem güzellikteki çiçeklerini bizimle de paylaşırsınız. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Huernia Angolensis
Eklenti 539679 |
5 Eklenti(ler)
İnternetimdeki arızadan dolayı epeydir resim yollayamıyordum.
Yeni katılanlar; Eklenti 547444 Eklenti 547445 Eklenti 547446 Eklenti 547447 Eklenti 547448 |
3 Eklenti(ler)
on gün önce istanbuldaydım,istanbul'a nezaman gidersem
Eminönüne giderim ordan çiçekçilerden aldım. Eklenti 547450 Eklenti 547451 Eklenti 547452 |
2 Eklenti(ler)
Semperviwumlsrı dün karşıyaka çiçekçilerinden aldım.Bir koşede
unutulmuş göz'den çıkartılmış duruyolardı! dördünü on tl'ye aldım:) Büyük saksıya diktim yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Eklenti 547453 Eklenti 547454 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025