![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu başka cephe...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da diğer yönden...
|
Artık köyde dolaşırken gözüm devamlı teftiş halinde, saksı olarak kullanabileceğim objeleri araştırıyorum. :))
|
1 Eklenti(ler)
7- Sedum...Adını biliyordum ama ....!
Crassulaceae Graptopetalum paraguayense veya Hayalet Bitki, Hatırlatma için çok teşekkürler sevgili SDurul. :p Eklenti 271266 Bu güzellik benimle yıllardır yoldaş. İstanbul'daki evimden getirebildiğim bir kaç hatıradan birisi. :p |
1 Eklenti(ler)
Yakın plan...
|
1 Eklenti(ler)
6- Kaktüs....
|
1 Eklenti(ler)
Farklı bir açıdan görünüm.
|
1 Eklenti(ler)
Yandan görünüm...
|
1 Eklenti(ler)
7- Kaktüs...
Fırtınadan kırıldı, kendi saksısının üzerinde bir hafta yatırıp kırılan ucunu kuruttum ve tekrar şimdilik kaydıyla aynı saksıya diktim... |
1 Eklenti(ler)
8- Kaktüs...
Eklenti 271386 Öyle güzel tüyleri vardı ki sanki şelale gibi akıyordu aşağıya doğru, savrulmaktan harap olmuş. Kürdanla aralarına giren toprakları ve çer çöpü temizlemeye çalıştım ama rengi krem gibi oldu, yıkanmaz diye de su püskürtemedim :o |
1 Eklenti(ler)
Üstten görünüşü...
|
1 Eklenti(ler)
9- Kaktüs...
|
#46,47,48 no'lu iletilerde yer alan kaktüsünüzün saksısı, boyuna göre küçük kalmış. Yanılıyor olabilirim ama bir boy büyük saksıda rahat edeceğini düşünüyorum. Her kaktüsün saksısını irdelemek saplantı oldu bende. Canlı oldukları için mekanlarında rahat etmeleri gerektiğini düşünerek, bir boy geniş saksı arar, ilk fırsatta büyük saksı ile değişirim. Onlarla ilgilendiğimi saksı değiştirerek, onlara hissettiririm.
Özür dilerim, ben sizin işinize karışmayayım. Saygılarımla, |
|
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
10- Kaktüs !...
|
1 Eklenti(ler)
Yakın plan...
|
1 Eklenti(ler)
11- Kaktüs !... Yılan kaktüsü.
|
1 Eklenti(ler)
Yakın Plan...
|
1 Eklenti(ler)
12 -Kaktüs!... Bir gecelik gelin...
Eklenti 271462 Sevgili Zafer bey göndermişti.1.m üzerinde dal atarak güzel yapraklar geliştirdi. Daha çiçeğini görememiştim bile . Bu da hortumzede,:( Kırıldı parçalandı ama yavaş yavaş toparlanacak gibi... |
1 Eklenti(ler)
13- Kaktüs !...
Biraz bozulma var gibi ,umarım toparlanır. |
1 Eklenti(ler)
!..
Eklenti 272407 Sevgili Nuray armağan etmişti. Damat bohçası, kokusu muhteşem diyerek :-)) Henüz o kokuyu duymadım ama bekliyorum ;) |
1 Eklenti(ler)
Minicikti, bir yılda kocaman oldu...
|
Çiçeği çok güzel olduğu için kokusunu ,farkedemiyor insan.İnşallah sizde o güzeliği görürsünüz en kısa zamanda .İyi akşamlar.
|
İnşallah Sayın eoe1234, merakla bekliyorum bu güzel çiçeği.
Ziyaretinize çok memnun oldum. Tekrar beklerim. |
Alıntı:
Hele o sımsıcak kalbinizi de eklemişsiniz ya... çok duygulandım. :cool: İlk fırsatta paket içeriğini burada (Köyde bitki müzesi) paylaşacağım. Kaktüsleri de kaktüs sayfama ekleyeceğim. Tekrar teşekkürler. Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
Sedum palmeri...
Bahçede ne güzel kızarmışlar... |
1 Eklenti(ler)
En vefalı çıkan da bu oldu. Ne don, ne de fırtına ve yağmur, bana hep gülümsemeye devam etti :-))
|
Marmaris ile bağlantımız 11.Mart'ta kesildi. Marmaris'e bahar gelmiştir. Yeni gelişmeleri sizden bekliyoruz. Saygılarımla,.
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Peş peşe yaşadığımız afetler yüzünden bir süre sizlerden ayrı kaldık. Ama hayat devam ediyor ve bu güzel görüntüler yüreğimizde geleceğe dair umudu hep canlı tutuyor. :) |
1 Eklenti(ler)
Hortumdan paramparça olan çiçeklerimiz yeni yeni saksılarda yaşama tutundular ve bize gülümsüyorlar. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025