![]() |
Alıntı:
Omzum tam geçer gibi oluyor ama be rahat durmadığım için tekrarlıyor. Hareketsiz kalmak çok zor. Karya'yı ve oğluşlarını çok öpüyorum. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Echeveria pulvinata yaprak yapısı, rengi ve de çiçeği ile kesinlikle yetiştirilmeyi hakediyor. |
3 Eklenti(ler)
Graptopetalum amethystinum , güzel nazlı olur derler ama bu çiçek için geçerli değil. Düşen her yaprağı çimleniyor, üretken ve nazsız. Bahçeyede aktardım:p
|
Echeveria Pulvinata harika görünüyor. Maşallah ellerinize yüreğinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Küpeliler gözünüzü almasın, arkadaki sukulentler için bu kareyi paylaştım:o
Bakkal tarafından atılabilecek bir ekmek standının peşindeyim. İki tane yanlara daha güzel olur. Altıda Mırmırın en sevdiği saklanma noktası .) |
Ellerinize sağlık.
Her şeyi ile ne kadar güzel... Kaktüsü,saksısı, arajmanı, Çiçeği, küpelisi, ahşabı, kedisi... |
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık
|
ah,ah orda olmak vardı.asistanınız olmak için.
|
Çok teşekkür ederim sevgili lir. İnşallah bir gün kısmet olur o güzellikleri görmek:)
|
Sevgili lir kaktüs ve suklulentleriniz harika görünüyor. Mutfaktaki üçlü saksı bir başka güzel olmuş. Ellerinize sağlık çiçeklerinizle mutlu günler geçirin. Size mailden adresimi göndermiştim aldınızma acaba. Hoşçakalın
|
Alıntı:
|
Merhaba sn.lir. Size bir mail yolladım acaba kontrol edebildiniz mi.
Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık
hepsi çok güzel. |
Alıntı:
Bu görüntüye bayıldım ,mutfak rafları da çok hoşuma gitti :)) Zevkle inceledim. Ellerinize sağlık. |
Raf müthiş olmuş. Ve o pulvinata ne hoş çıkmış fotoğrafta öyle. Poz vermiş sanki güneşe güneşe. Ellerinize sağlık, nasıl da memnun görünüyorlar hallerinden.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Cotyledon tomentosa , yaprakları etli ve tüylü. Uç kısımlarında minik çıkıntıları var. Nette gördüğüm çiçekleri çok güzel. -3 Dereceye kadar soğuğu tolere edebiliyor. Sarı, pembe çiçeklerini orta güzde açıyor. Tam güneş ve kumlu toprak seviyor. Sedumlarla birlikte değişik düzenlemeler yapılabilir.
Bu sene çiçeklerini göremedim. bakalım seneye neler olacak. Netten çiçeklerinin görüntüsü. |
Aysel Hanım iyi günler,çarşanba günleri çalışmıyorsanız Kubilay beyi ziyarete gidebiliriz.
Selamlar. |
Alıntı:
|
Kolay gelsin Aysel hanım.Selamlar.
|
Sevgili lir.adalet yağcının bahçesini gezerken sizin bahçeden fotoğrafları gördüm ve lir in bahçesini aradım,yoktu.Kaktüs ve sukkulentlerinizi buldum.Herbiri ayrı bir güzellik.Ben de kaktüs ve sukkulent düşkünü olduğum için büyük bir zevkle seyrettim.Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Çoook güzeller ellerinize sağlık güle güle büyüsünler.
|
Sn. lir. Size emaıl yolladım acaba bakabıldınız mi.:confused:
Teşekkürler İyi günler.. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025