![]() |
2 Eklenti(ler)
Türkçe adını sevmediğim kaktüsüm (stapelia). Sanırım iki yıl önce büyük kaktüsümün dibine tek dal olarak dikmiştim ilk çiçeğini geçen sene açtı, umarım bu sene de açar.
Eklenti 420908 Bir marketten atıl durumda bulup hemen aldığım Yılbaşı çiçeğim. Eve getirdiğim gibi saksı ve toprak değişimi yapmıştım o günden beri çok neşeli. Sürekli yeni yapraklar çıkarıyor. Ne renk açacak merak ediyorum. Eklenti 420914 |
Paşa:)
5 Eklenti(ler)
İsteğiniz üzerine;
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sayın Mandalinleerik (stapelia). Çiçeği bu şekildemi. Eklenti 422406 Bendekinin çiçieği bu Saygı ve selamlar |
Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Paşaya maşallaah; çok sevimli çok... :D Saz ekibimden sonra bir de yavru köpeğim mi olsa acaba? İmrendim gerçekten... Çok tatlı...
Komşulardan vazgeçtim, evdekiler bile isyan ederler artık zaten köpekti, çiçekti, tarlaydı diye diye eve uğradığın yok deyip duruyorlar zaten... |
Paşa gerçekten çok sevimli bir köpek Sn. Yenigine ama bir de Paşa gibi bir köpeğiniz olursa sitede yer bulabilir misiniz bilemiyorum :)
|
:D Zaten onu dedim ya Sayın mandalinleerik, siteden vazgeçtim evden de kovacaklar beni yakında... Fakat güzel bir gelişme bu arada; 2 gündür kene görmüyorum görüldüğü alanlarda... Sevinçliyim!.. Sanki saz ekibim daha bir rahatlarmış gibi hissediyorum; psikolojik!.. Ama ben hâlâ iki büklüm ve kaşına kaşına aranıyorum...
|
Alıntı:
|
O ilaç keneler için 1 ay, bit, pire için 2 aylıkmış... 1 ay olsun yeni ilaçların parasını komşulardan toplamayı düşünüyorum.... :D Dediğim gibi beni atacaklar binadan ve bir de evden... Az kaldı gibime geliyor...
|
3 Eklenti(ler)
Aldığım günden beri hiç bir gelişme göstermeyen hatta iki yaprağını kaybettiğim Lithops'um.
Eklenti 422553 Güneşi gördükçe uçları kızaran sukulentlerim. Eklenti 422554 Eklenti 422555 |
2 Eklenti(ler)
Anne ve kızı ayırdım ama güzel gelişiyorlar. Yeni yavruları bekliyorum :)
Eklenti 422556 Eklenti 422557 |
1 Eklenti(ler)
Son olarak ta arkadaşımın hediye ettiği beyaz kaktüs. Sanırım biraz şekil bozukluğu var.
Eklenti 422558 |
fıkır gercekten guzel olmus kaktuslerde cok uzel olmuslar
|
cok tatlı ve sırınler bance
|
Sayfanız hayırlı olsun
|
Nerelerdesiniz mandalinleerik, sayfanız sessiz kaldı :)
|
5 Eklenti(ler)
Herkese merhaba. Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum. Sukulent ve kaktüslerimin çoğunu kaybettim. Elimde kalanlara yeni arajmanlar yapıyorum. Yakında minyatür bahçe çalışmaları deneyeceğim herşeyi kendim yapmak istiyorum. Öncelikle seramik saksıdan başlayacağım daha sonra bitki seçimi ve uygun dekor yapmayı planlıyorum umarım başarabilirim.
|
Yukarıdaki çalışmalar sizin mi Mandalinleerik.Sizinse çok beğendiğimi ifade edeceğim.Planladığınız çalışmalarınızda bol başarılar dilerim.Ayrıca sayfanızda gezinmek oldukça zevkliydi.Saksılarınızda kullandığınız mavi rengine bayıldım.
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim,saksılardaki ev şekilleri çok güzel.Bence ağaç dallarında başarılı olamadıysanız,başarılı olacağınız başka bir şey yapın,sizin evler benim daha hoşuma gitti.Belki de siz başarılı olmadığını düşünüyorsunuzdur.Ben sizin çalışmalarınızı çok doğal ve sıcak buldum.Yanlış anlamayın da bazen bu minyatür bahçelerde o kadar ev vs.şeyler oluyor,bakıyorsun çiçeğe yer kalmamış.Belki öyle olması gerekiyordur bilmiyorum ama sizde çiçeğin çok olması,küçük bir objeyle de desteklenmesi çok hoş olmuş.Ben bir an önce yeni çalışmalarınızı bekliyorum,kaçmak yok.
|
:rolleyes:
Alıntı:
|
Sayın mandalinleerik nerelerdeymişsiniz, yeni arajmanlarınızla hoşgelmişsiniz. Emeklerinize sağlık çok güzel olmuşlar.
|
Alıntı:
|
Hiçte güzel olmamış :o
|
Alıntı:
|
Sen bir görün, bir kaybol! Dönüşün de böyle muhteşem olsun. Çok güzel olmuş aranjmanların. Ellerine sağlık Sevgili Arkadaşım.
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü aldığım Suculent. Çok beğenerek aldım. Arajman yapmadan önce paylaşmak istedim. Eklenti 593587
|
Alıntı:
İyi günler. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Nihayet 2 hafta önce aldığım suculentlerimi aranjman yaptım.
Toprak olarak bahçeden aldığım yaprak çürükleri, dere kumu, ponza taşı ve perlit karışımı kullandım. Saksı olarak yine bahçeden bulduğum henüz nerden geldiğini bilmediğimiz topraklama hattının çanağını kullandım :) Eklenti 594243 Eklenti 594244 Eklenti 594245 |
Ellerine sağlık muhteşem olmuş.
|
Teşekkür ederim Gül Hanım. Umarım yaşarlar.
|
:) Çok güzel olmuş sayın mandalinleerik, maşallah emeklerinize sağlık. Rastgelsin inşallah!..
|
Sayın Yenigine yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız benim için çok değerli. Forumda vefalı dostlarımdan birisiniz. Tekrar teşekkürler.
|
Oldukça güzel görünüyor güle güle büyütn:)
|
Teşekkür ederim sayın günebakan. Ara vermiştim şimdi tekrar devam. :)
|
Sizin bahçe döküman yönünden bayağa zengin sanırım.Toprak saksılar filan.Bence bahçeyi bir tur daha gezin.Yaptığınız çalışma çok güzel ve temiz.Bu beyaz taşlar çiçeği suladıkça rengi kirlenmiyor mu?Benimkiler bir müddet sonra toprağın rengini alıyor.Ben sulamasını mı bilemiyorum acaba?
|
Teşekkür ederim Sayın Sevgihoca. Bahçe de gerçekten yok yok. Vaktim olsa daha çok şey çıkar.
Dediğiniz gibi taşlarda zamanla sararma olacaktır. Özellikle sulamadan sonra zamanla tozlar yapışıyor. Taşları toplayıp temizleyip tekrar dekor yapmak çözümü. |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025