![]() |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 534024
Eklenti 534025 son resimde hawortia nın yakındaki sukulenti oğlum yoldu bende kalan küçük parçaları öyle bıraktım hawortia ya kardeş olsunlar:) |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 534032
Eklenti 534033 yeni yaptığım beton saksım henüz tam olarak kurumadı Kuruduğunda zımpara yapılacak ve sukulent le taçlandırılacak |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 534034
Eklenti 534035 tüm saksıların kalıplarını çıkarttım 2 sağlam 2 defolu çıktı tam kurumadan çıkarttığım içim çatlamalar oldu en çok üzeri dokulu olanı hoşuma gitti. |
Bitmiş halini ve sukulentlerle taçlardırdığın kareleri heyecanla bekliyorum.. Arajmanların harika ellerine emeklerine sağlık.
|
Sevgili Sümeyra47 çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim biraz daha kurusun saksılar zımpara yapıcam ve dikicem bakalım nasıl sonuçlar çıkacak.
|
Eminim ki çok güzel bir şey ortaya çıkacak.. Benimde hep yapmak istediğim bir çalışma bitmiş hallerini görünce hem fikir olur benim gibi yapmak isteyenlere. Birde içine güzel sukulentlerinle yapacağın arajmanları düşününce çok göz alıcı olacak kesinlikle.
|
3 Eklenti(ler)
|
Çok güzel bunlar sevgili musbet çok beğendim eline sağlık. :)
|
Saksılarınız ve aranjmanlarınız çok güzel olmuş sayın musbet. Elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beton saksılarınıza bayıldım Sayın musbet,hele sukulentlerle bütünleşince harika olmuş.Biraz yapımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025