![]() |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503810
Sizlerle tanıştırmak istediğim biri var. Bu benim kedim zuzu ama biz ona zuzuk diyoruz. Senelerce çiçeklerim zuzudan çok çektiler, ama artık yaşlanmaya başlıyor eskisi kadar yaramazlık yapamıyor:) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503813
Arkadaki renkli olan sukulentin yaprakları çok hassas dokunduğunuz yer iz oluyor bu sene bu sukulentimi bitten kurtaramıyorum unlu bitleri temizliyim derken bitki perişan oldu:( |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503814
Bu sanırım bir aleovera türü olabilir, yazkış dışarda kendisi:) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503816
Evde kalan son dört saksım, diğer sukulentlerin hepsi dışarda bolkon sefası yapıyorlar. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503818
Sanırım çiçek geliyor, nasıl açacağını çok merak ediyorum |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503830
muehlenbeckia bu sene çok büyüdü baharda tepesinden bi tutam kesip bahçeye diktim gayet keyifli büyüyor. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503832
3 senerdir bu saksıda ikamet eden ama hiç açmayan leş kaktüsümün ilk tomurcuğu:) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Echeverianın yeri hem var hem dar gibi:) Bakalım artık büyüme hızına göre birşeyler düşüneceğim olmazsa...Eklenti 503836 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503837
Vee akvaryumun üzerindeki rafta duran bu sene iki çiçek sapı çıkartarak beni şaşırtan orkidem:p |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 503839
Ve bizim evin yağmur ormanı:D |
Hangi birini beğeneceğimi şaşırdım Musbetcim. Harikalar, sukulent aranjmanları yarışma olsa derece yapacak kadar iddialılar.
Bizi bu güzelliklerden uzun süre mahrum bırakma lütfeeen. ;) |
Gözlerime inanamıyorum Sayın Musbet, bu güzelleri bir arada görmek harika.
Sakdag'ın da dediği gibi, lütfen sık sık resim paylaşın, bizleri bu güzelliklerden mahrum bırakmayın. Ellerinize sağlık, maşallah. |
Alıntı:
Fotoğraflamadığım bir kaç saksı daha var, senin gönderdiğin echeveria bir büyüdü ki sorma bir kucak oldu. Ya çok seviyorum ben bu güzellikleri:D Delimiyim neyim:D |
281. mesajdaki sağdaki kırmızı echeveria nasıl tatlı, nasıl güzel bir bitki öyle. Sevgili Loveforlife'da da vardı galiba. Sevilmeyecek gibi değiller ki. ;)
|
Sayın lusoari beğenmenize çok sevindim. Bende sıksık fotoğraf çekmek istiyorum ama fotoğraf makinesiyle çek, bilgisayara at, resimleri küçült foruma at derken çok vakit alıyordu, neyseki bugün tabletten fotoğraf çekip paylaşmanın ne kadar kolay olduğunu keşfettim :)
Bundan sonra daha çok fotograf paylaşacağım sizlerle. |
Evet loveforlife de vardı aynısından, geçen sene bu echeverianın annesi kurudu ve öldü. Daha önceden üretmek için ayırdığım yapraktan üredi ve geçen seneki bitkinin büyüklüğüne ulaştı, sukulentleri birazda bu yüzden seviyorum küçücük bir yaprağın içinde yeni bir dünya taşıyorlar, yeni bir hayat...
|
Alıntı:
Tabletten resim yükleyen sadece benim sanıyordum, gerçekten de çok kolay oluyor benimkiyle çektiğim resimleri küçültmeme bile gerek kalmıyor, ben de çok memnunum. |
Sayın lusoari çok haklısınız tabletle fotograf çekip paylaşmak çok kolay.
Fotograf kalitesi çok iyi olmasada benim gibi vakit fakiri olanlar için iyi bir yöntem:) |
Ellerinize sağlık hepsi harika görünüyor.
|
Sayın h-dogan teşekkürmederim beğenmenize sevindim, daha güzelleri sizlerin olsun.
|
Hepsi çok güzel, ama ben sepet tasarımlarına bayıldım.
|
sayın ceyhun emre beğenmenize sevindim inşallah daha güzelleri sizlerin olsun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025