![]() |
Mammillairia laui dasyacantha olacak.
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel, güle güle büyütün ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaktüslerinizin hepsi birbirinden güzel. Ama en çok 14. mesajda 5. fotoğraftaki kaktüsünüz harika.
|
Teşekkür ederim mandalinleerik. Halk dilinde "Aşkın Gözyaşları" diye geçen Latince adı "Kalanchoe Daigremontana" olan sukulenttir. Çok kolay çoğalan, yetiştirmesi kolay ve suyu seven bir bitki...
|
İsmi de çok güzelmiş :)
|
Bugün açan kaktüslerim:)
2 Eklenti(ler)
Astrophytum myriostigma
|
3 Eklenti(ler)
Gymnocalycium Baldianum
|
2 Eklenti(ler)
Astrophytum asterias
|
Hepsi de bir birinden güzel. Maşallah.
|
Astrophytumlar çok güzel çiçeklenmişler:)
|
Teşekkür ederim mandalinleerik ve nesli6.
|
Astrophytumlar arasında çaprazlama yapabilir miyim acaba, deneyen ya da bilen arkadaşlar yol gösterebilir mi?
|
Çok güzel. Çiçeksizde çok seviyorum astrophiytumları. Hele çiçekleriyle harika:)
|
Bence de çok güzeller:)
|
Songül Hanım sayfanızı yeni gördüm. Hayırlı olsun. Kaktüs sever birisi olarak Taner Bey' in serası ile aynı şehirde olmanız çok büyük bir şans. Koleksiyonunuz yakında daha da büyüyecek gibi duruyor. Kolay gelsin ;)
|
Teşekkür ederim Sayın Sariefe. Kaktüs sevdası o seradan içeri girdikten sonra başladı bende. Hoşçakalın...
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? başlığı altında cevap bulamadım. Aşağıda cevap bulduktan sonra teker teker yayınlayacağım kaktüs ve sukulentlerin adını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlki; |
Songül Hanım iki gündür kaktüsünüzün adını araştırıyorum. Haberiniz olsun.:) Başlıklardan birinde görmüştüm, bir türlü bulamıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı ve bol kaktüslü olsun,hepsi sağlıklı görünüyor,güle güle büyütün
|
Mammillaria surculosa...
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim Sayın mrmusti, sayenizde nasıl çiçek açtığını görebileceğim. 4 tane daha ismini bilmediğim kaktüsüm var. Bunlar için de yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eş anlamlısı: Dolichothele surculosa Eş anlamlısı: Ebnerella surculosa ;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025