![]() |
Sukulent ve kaktüslerinin hepsi bir birinden güzel:)
|
Teşekkür Ederim:o
|
Sayın Oğuzhan çok güzel bir sayfa olmuş.Bütün kaktüsleriniz çiçeklenmiş.Bu arada lithopslarınızda değişik taşlarla yaptığınız sunumlar çok değişik. Fotoğrafların devamını beklerim.Selamlar.
|
Teşekkür ederim.Bir bir gelecek :)
|
Çok güzeller:p Kaktüsler, sukulentler, sedumlar. Yaptığın düzenlemeler harika;)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Doğadan sedumlar
2 Eklenti(ler)
|
Paskalya muhteşem. Ne tür toprakta olduğunu öğrenebilir miyim?
Bu mesajdaki ilk kaktüsün çiçekleri ne kadar güzel. Keşke biraz daha net olsaydı. Sempervivumlar, daha önce yüklediğin fotografa göre oldukça büyümüşler. Daha doğrusu irileşmişler. |
Hepsi muhteşem. Kırkbinbir kere maşallah hepsine...
|
Sevgili Oğuzhan hepsi harika maşallah paskalya çoşmuş...
|
Teşekkür ederim Arkadaşlar.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zenfree,
Paskalya torf-perlit-kum-pomza karışımında.Bütün kışı balkonda dışarıda geçirdi.Çiçek açması daha iri ve güzel oluyor.Birde içerde olan büyük var.Yaprak yapısı daha ince ve çiçekleri daha çabuk soldu.13 yıllık dediğim ama bir türlü tam resmini çekemedim.Taşımak zor oluyor.Bir kısmını fotoğrafladım.Havadar yerde daha mutlu.:) Eklenti 227129 |
Bir güzelim daha açtı mis mis
5 Eklenti(ler)
Eklenti 227134
Eklenti 227130 Eklenti 227131 Eklenti 227132 Eklenti 227133 Echinopsis ama bunu hangi tür olduğunu bilmiyorum.Daha önce açan beyazdan farklı çiçek yapısı var.Kokusuda farklı.Biraz yasemin biraz gardenya karışımı. |
Alıntı:
|
Huernia Angolensis
3 Eklenti(ler)
Eklenti 227135
Eklenti 227136 Eklenti 227137 Sıcaklar bastırınca açmaya başladı.Çok değişik çiçeği var. Sanat eseri gibi. |
Açan hiç bir kaktüsü koklamak aklıma gelmedi şimdiye dek. Bundan sonra koklarım sayende.
Saksı düzenlemelerin harika Oğuzhan cığım. O taşlara ve testilere bayıldım. Mutlu beyden aldığımız o iri soğanın adı neydi, unuttum da.:( Epey yavru veriyor ve çiçekleri kokulu:) |
Crinium olabilirmi sevgili cemo :D
|
Ta kendisi beti teşekkürler. Sen nasıl bildin yahu:))
Bir köşede öbek yapmayı düşünüyorum da onları. |
Bende de var iri soğan deyince aklıma geldi çiçek açma iriliğinde soğanın büyüklüğü 1.5 Kg. oluyor :D + (çok zekiyim leb demeden leblebiyi anlıyom abla :dilli:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 228428
Eklenti 228429 Eklenti 228430 Eklenti 228431 Arajman Ayla Ablamın gönderdiği succulentler.Bir müddet orda büyüyecekler.Daha sonra yeni bir yerde hayatlarına devam edecekler. |
Echinopsis
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Echinopsis çok güzel ellerinize sağlık. Bir o kadar da Ceropegia woodii'yi beğendim. Nasıl güzel sarmış, yetişmiş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adenium (tohumdan başlaya serüven)
5 Eklenti(ler)
|
İnsaf et arkadaşım. Yaprak yok, avuç içi kadar çiçek var. Atacağım benimkileri camdan aşağı.
|
Çok kıskandımmm:((
Ben adam edemedim benimkileri ne yazık ki. Günüm gibi atacağım, ama çatıdan:))) Oguzhancığım, ellerine sağlık canım. Senin atlas nazdan vazgeçti yaprak verdi, haberin olsun:) |
Tek kelimeyle harika ellerine sağlık
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025