![]() |
sayın bettyycim ve periş öncelikle çok sağolun. atlas kırmızı açıyor.
|
Alıntı:
sayın iris41, açıkcası ismini bilmiyorum. ilk zamanlar hepsinin ismini araştırıp buluyordum ama şimdi ne isimlerini/türlerini hatırlıyorum ne de araştırıyorum. çubuklara sardırmak annemin işi. aslında saksıdan aşağı doğru sarkarak büyüyor. yılbaşınızın yapraklarındaki kırmızılık olayı ile ben karşılaşmadım. ilk çıkarken pembemsi oluyor ama büyüdükçe yeşilleniyor. belki fikri olan arkadaşlar vardır. |
2 Eklenti(ler)
en sevdiğim kaktüslerimden biri. kök kısmından başlayıp gövdeye doğru renk değişimi oldu. :( kaybetmem umarım bu yüzden.
|
1 Eklenti(ler)
2.5 yılda milimetrik büyüme gösterdi. sabıır sabıırrrr ;)
|
2 Eklenti(ler)
ikizlerim :p
|
1 Eklenti(ler)
yine favorilerimden biri.
|
sayin eticin,
34 uncu mesajinizdaki renk degisimi olan kaktüsü bir süre sulamayın Ankara'da yetistiriyorsunuz kaktüsleri herhalde, Havalar malesef bikac gundur cok bozuk, havalarin duzelmesiyle birlikte kendini toplayacagini umid ediyorum :) |
sayın confuest, 1 yıldır aynı durumda ve yumuşama yok odunlaşma gibi bir sertlik var ama deneyeyim önerinizi.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
sayın sarıefe sular sulamaz cektim fotografı doğru. 35 nolu mesajdaki kaktüs ile aynı zamanda saksı değişimi yaptığım diğer kaktüsler açarken ve büyürken onda değişiklik olmamasının nedenini besinsizlik olarak düşünmedim haliyle. uzun yıllar bakıyorum ama yeni sorunlarla da karışılaşıyorum, o nedenle fikir almak çok yardımcı oluyor. önerileriniz için teşekkür ederim.
|
sayfadaki son 5 kaktüs hariç (benim evde olanlar) hiç biri soğuklara dayanamamış ve ölmüşler. içlerinde çok uzun yıllardır benimle olanlar vardı.. birşeyler kaybetmiş gibiyim :'(
|
Çok acı:) Geçmiş olsun.
|
hepsi çok güzel ellerinize sağlık ..
|
eticin
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
yazın ortasından beri sürekli açan leş kaktüsüm mutlu etti etmesine ama çiçek boyunu bu kadar küçük beklemiyordum açıkcası
|
Sayın eticin selam.
Çiçekleri çok küçük ama çok şirin. |
1 Eklenti(ler)
bu yaz
|
Çok güzel, maşallah. Kaktüsleriniz çok güzel:)
|
Hepsi birbirinden güzel....Emeklerinize sağlık...
|
teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun :)
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Emmi'nin paylaştıkları büyüdü, gelişti ve açtııı :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
36 numaralı mesajımdaki kaktüsümün minik çiçekleri ;)
|
Çiçek açtırma sırlarınızı paylaşmanızı bekliyoruz Sayın Eticin :)
|
Aslında bunlar sürekli açanlar. Bir de hiç açmayanlar var :( deneyimlerime göre çok büyük saksılarda olmamaları gerekiyor. iki yıldır da aralık tan marta kadar karanlıkta su vermeden uyutuyorum
|
sayın eticin karanlık derken gerçekten karanlık mı yoksa gölge mi ??
|
sevgili eticin, aramıza hoş geldiniz. sayfanız hayırlı olsun. hepsi çok güzel.
|
Kapalı ortam derken gün yüzü görmüyorlarmı?
|
Uyku ortamını soran arkadaşlar; bodruma koyuyorum, tamamen karanlık.
Teşekkürler Münevver48, hoşbuldum :) |
Sn. eticin hoş geldiniz, sayfanız çok güzel..
Bodrumumuz olmayınca biz nasıl uyutacağız kaktüsleri diye düşünmekteyim.. Uyanık kalsalar olmaz mı? ;) Sadece sulamasak.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025