![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Aranjmanın gelecekteki halini şimdiden merak etmeye başladım Sdurul Abla. Çok güzel olacak eminim.
Sieboldiniz ne güzel görüntüler vermiş öyle... Atlasınıza gelince birşey söylemek için henüz çok erken bence. Ama çiçek olmasını temenni ediyorum. ;) |
Evet inşallah diyelim, biraz daha erken fikir yürütmek için ama madem benim atlasım, sizi sevindirecektir. ;)
|
4 Eklenti(ler)
Kesinlikle sevindirecek, sevgili Güler hanım. Bu gördüğümüz oluşumlar biraz büyümüşler ve artmışlar.:)
Eklenti 394617 Eklenti 394616 Açacaklar, e hadi çabuk.:rolleyes: Eklenti 394619 Eklenti 394618 |
4 Eklenti(ler)
Bebekler biraz büyümüşler.
Eklenti 395441 Bu da açacak sanırım.:) Eklenti 395442 Yeni kaktüslerim. Henüz adlarını öğrenmedim. Eklenti 395443 Eklenti 395444 |
Alıntı:
Sedum Makinoi "Kosmosje" |
4 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife, Sedum Makinoi ''Kosmosje'' senden gelen. Aslında bir mesajında bu adı okuyup öğrenmiştim, sonra unuttum.:) Şimdi biraz daha gelişti.
Bugün beni çok şaşırtan ve sevindiren bir gelişme oldu. Yıllardır açmamakta inat eden ve bu sayede ünlenen atlasım artık açmaya karar vermiş.:rolleyes: Hiç beklemiyordum, gözlerime inanamadım.:rolleyes: Şimdilik bir tomurcuk görebildim, buna da şükür, hiç olmazsa rengini görebileceğiz.:rolleyes: Eklenti 400461 Bu da Güler atlasımın tomurcuğu. İkisinin renkleri farklı olacak gibi görünüyor. Eklenti 400464 Sedum rubrotinctum çiçeklendi.:) Eklenti 400462 Benim de artık hoya lacunosam oldu.:p Lacunosa ve diğerleri için bir kez daha teşekkür ederim, sevgili nevsune. Eklenti 400463 |
3 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife, bu tomurcuklanan bitki son gönderdiklerinden, adını biliyor musun? Sevgiyle...
Eklenti 408011 Sedum sarmentosum açmış, bugün farkettim. Eklenti 408012 Eklenti 408013 |
Kaktüs ve succulentleriniz hele sarı sarı açan sedumun maşallahı var.
|
2 Eklenti(ler)
Chamaecereus silvestrii, çok bekletti fakat açması yakındır.
Eklenti 411910 Beyaz sedum açtı, maalesef adsız. Eklenti 411911 |
5 Eklenti(ler)
Üst mesajdaki sedumun son hali.
Eklenti 414174 Dün gittiğim hasta ziyaretinden ganimetle döndüm.:) Tüylü telgraf çiçeği, köklü. Eklenti 414175 Sanıırım çok istediğim sedum autumn joy. Eklenti 414176 Bakalım diğer sedumlar gibi yapraktan çoğalacak mı? Eklenti 414177 Mammillaria prolifera.. Eklenti 414178 |
5 Eklenti(ler)
Diğerleri.
Adsız sukulent.. Eklenti 414183 Kazayağı. Eklenti 414187 Adsız kaktüs. Eklenti 414186 Arkadaşım aloe vera olduğunu söyledi ama bana biraz değişik geldi. Benekleri yok. Eklenti 414184 Kaynana topuzum vardı ama bunu da reddedemedim.:rolleyes: Eklenti 414185 Ayrıca mevcut iki çeşit kohleriasından benim için dikip, tuttuktan sonra bana verecek.:) Bundan sonra kohleria ve diğerlerini az sulamalıyım. Arkadaşımın bitkileri çok sağlıklı ve gelişmiş, az sulamanın önemini o da tekrarladı. Umarım uygulayabilirim.:) |
Alıntı:
Sevgi ve selam ile... |
5 Eklenti(ler)
Atlaslarımın tomurcukları döküldü fakat chamaecereus silvestrii sanırım yarın açacak.:)
Eklenti 414629 Bu vesileyle diğerleri... Ahtapot çiçeğim. Eklenti 414631 Bu kenarı kırmızı sanırım echeveria, büyümüyor. Eklenti 414630 Pachyveria ve yavrusu. Eklenti 414633 Eklenti 414632 |
Alıntı:
Şu kadarcık mesajı kalk otur yarım saatte yazdım,ev halkı bir rahat vermiyor ki:) sevgili SDurul,sizlerin sayesinde sanıyorum bana da bulaştı bu hastalık:D tedavisi de yok galiba...:D Selamlar... |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sevgili berçin, güzel sözleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz ikinci fotoğraftaki güzel, sevgili cemo'nun paylaşımlarından, şu anda daha da güzelleşti. Adını öğrenemediğim bu güzelden isterseniz ben de size gönderebilirim.:) Böylesi hastalık dostlar başına. Hem hastalık, hem terapi, bitkilerle haşır neşir olmak. Ben oldum olası bitkileri çok severim, agaclar.net ile bu sevgi tavan yaptı. Dün öyle bir kargo aldım ki, bir kutu dolusu sukulent. Bende olmayan güzel türler. Hepsi için bir de buradan teşekkür ederim, sevgili arkadaşım. Çoğalırlar da paylaşırım umarım.:) Eklenti 415752 Bu sedumları, eski kovalara dikeli çok olmadı. Hızla büyüyorlar.:) Eklenti 415755 Eklenti 415756 Chamaecereus silvestrii sonunda dün açtı. Fotoğrafları tam istediğim gibi olmadı. Eklenti 415753 Birkaç saat sonra.:) Eklenti 415754 |
5 Eklenti(ler)
Bu da diğer bir silvestrii, geldiği yer ayrı. Rengini farklı umuyordum, yukarıdaki mesajdaki ile aynı renk sanırım.:)
Eklenti 423156 Kalanchoe daigremontiananın yavruları. Eklenti 423157 Delosperma cooperi çiçeklenmeye devam ediyor. Eklenti 423158 Eklenti 423159 Bu da farklısı. Eklenti 423160 |
Alıntı:
|
Sevgili sonkez, hiç açmadı daha. Dallanıp budaklanıp uzayıp duruyor. Bazen sürgün uçlarının kırmızı renklerini çiçek sanıp seviniyorum. Maalesef boşuna sevinmiş oluyorum.:)
Sevgiler... |
Çiçekleriniz çok güzel maşallah, günlerdir sayfalarınızda gezinip hayranlıkla izliyorum...
|
Sayın Sdurul, kaktüs ve sukkulentlerinize bayıldım doğrusu ellerinize emeğinize sağlık. Sempervivumlar ayrı bir harika bol çiçek yavrularını görürsünüz inşallah...
|
Hepsi harika....Hepsi çok güzel.....
|
Euphorbia Milii çoook güzel
|
Alıntı:
Nasıl hayır diyebilirim böyle güzel teklife, çok sevinirim :) Yeni hediyelerinizi de güle güle büyütün, ya da yeni terapistleri mi demeliyim:D Gerçekten bitkilerle uğraşmak herşeyi unutturuyor ve pozitif enerji veriyor. Dediğiniz gibi bende severdim ama ağaçlar.net'le daha da arttı, tanıdıkça öğrendikçe çıta hep yükseliyor. Buradaki güzel dostluklar ve güzel paylaşımlar da hediyesi bizlere...:) Sevgi ve selamlar... |
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim.
Sevgili berçin, şu sıralar taşınma telaşım olacak. İşler bittiğinde haberleşelim. Sevgiler... |
Bugün ne oldu biliyormusun arkadaşım. Bir arkadaşıma sukulent vermişim, çaya gittim sepette açmış pembiş, nasıl güzel ayyy ne güzel dedim. Sen verdin ya dedi.
Aaa aklım dank etti, ben bahçeye dikmiştim onu. Kim mi? coperii:)) Bugün ilk işim yerinden söküp, testi sepete dikmek oldu:))) Bir de yedek saksı yaptım pembişten. Bugün baktım da, sukulentler iyice üremiş. Bir kademe çim daha sökülecek, sukulent tarlası yapılacak:)) Sevgilerimle arkadaşım. O minikleri azmanlaştırdığın için, ayrıca teşekkürler sana. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 447088 Eklenti 447089 Eklenti 447090 Bu senecio tamoides ve en sondaki kalanchoe fedtschenkoi de Kdz Ereğli'li. Hepsi için yeniden teşekkürler... Eklenti 447091 Eklenti 447092 |
5 Eklenti(ler)
Havalar serinlediği için mi, yoksa yeni mekânlarını mı sevdiler, bugünlerde sukulentler pek keyifli. Bazılarının son hallerini paylaşıyorum.
Eklenti 447101 Eklenti 447103 Eklenti 447102 Eklenti 447100 Eklenti 447099 |
3 Eklenti(ler)
Taşınma günlerine denk gelen çok özel bir kargom vardı, paylaşmaya fırsat bulamadığım. Bu paketten bazı bitkilerim. Diğerlerini gelişme oldukça paylaşırım. Çiçek saplı lacunosa ve ceropegia sandersonii ve diğer hepsi için, Sevgili arkadaşıma teşekkürlerimle...
Eklenti 447104 Eklenti 447105 Eklenti 447106 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025