![]() |
Alıntı:
|
Zaten, güneş yüzünü göstermez oldu. Gerçekten de, bitkilerimizi koyacak yer sorunu, had safhada. Kapalı balkonu olanlar, biraz daha şanslı.
Kalanchoeler açtığında, fotoğraflarını görmek isteriz. |
İnşallah Sevgili Sdurul..
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Güler Hanım'ın gönderdiği 2. aloeveram.
Eklenti 184945 İlkini de Güler hanım göndermişti. Önce güzel gelişim gösterdi. Havalar ısınıp balkona aldığımda bozulma oldu. Yine içeri, yine dışarı derken, şimdi bu halde. Minicik sürgünü de var. Bakalım yaşatabilecek miyim? Eklenti 184946 Bu da sevgili arkadaşım Satı'nın gönderdiği, aloe cinsinden olan bitkim. Belki de bu da aloeveradır, ama yaprakları Güler hanım'ın gönderdikleriyle farklı gibi. Eklenti 184947 |
3 Eklenti(ler)
Unlu bit mücadalesi verdiğim kalanchoem temizlendi gibi. Bu arada epey hırpalandı. Tomurcukla dolu bir dalı koptu. Onu da aynı saksıya diktim. Herhalde tutacak ki, o halde açtı.
Eklenti 184950 Diğer bir kalanchoemin tomurcukları. O da pembe açacak galiba. Eklenti 184951 Telgrafım da açtı. Eklenti 184952 |
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili SDurul, çok güzeller arkadaşım kalonşlar aharika sevindim bitten temizlendiğine.
Renkleride hoş. |
Sevgili SDurul çiçeklerinizin hepsi çok güzel de, kalanchoelarınız bir başka:) Ellerinize sağlık:) Benim de 3 farklı renk kalanchoem var, fakat çok tembeller:( 10 gün kısa gün uygulaması da yaptım, yine de hiç açmaya niyetleri yok:( Siz nasıl açtırıyorsunuz arkadaşım?
|
Sevgili sevim4, sevgili acemifüsun, teşekkür ederim. Hep böyle güzel güzel açsalar, zararlılar ve hastalıklar gelmese daha iyi olacak. Bir şekilde baş etmesini öğreniyoruz.
Füsun hanım, kalanchoelerin açması için özel bir şey yapmıyorum. Diğer bitkilerime ne verirsem onlara da veriyorum. En son demir gübresi vermiştim. Ara ara roa natura veriyorum. Anlayacağınız ne duyarsam veriyorum. Sizin kalanchoeler de yakında açacaktır. Tam açma zamanı. |
Umarım dediğiniz gibi olur, yakında açarlar:) Aslında sağlıklılar, bir de tembellik olmasa:)
|
Sevgili SDurul çiçekleiniz ve tomurcuklarınız harika. 41. mesajdaki aloeye benzettiğiniz son minik galiba agave. Hani bahçelerde devasa boyutlara ulaşıyor ya ondan.
|
Sayın Sdurul, sempervivumlarınızın ikiside çok güzel maşallah.
|
2 Eklenti(ler)
Benim bu sayfalarım, sukulent ağırlıklı olacak gibi görünüyor. Bitkilerim, pek kayda değer değil, ama gelişimlerini takip açısından fotoğraflarını paylaşıyorum.
Yılbaşı çiçeğim ve sürgünleri, Eklenti 185205 Eklenti 185206 |
2 Eklenti(ler)
Eski açmayan atlasım, bakalım potasyumdan sonra ne yapacak? Sürgün verip duruyor.
Eklenti 185210 Sevgili Güler hanım'ın gönderdiği atlas çeliğini üç parçaya böldüm ve diktim. En kısa zamanda köklenip, sürgün vermesini bekliyorum. Eklenti 185211 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Güneşten uzaklaşınca rengi açıldı. Eklenti 185215 |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sdurul bence hepsi de birbirinden güzel. Güle güle büyütün:)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili günebakan, teşekkür ederim.
Güneşten uzaklaşıp, içerdeki yerini alan euphorbia miliimin çiçek rengi de açık pembeye döndü. Eklenti 185225 Eklenti 185226 |
2 Eklenti(ler)
|
Aman bu millide ne güzelmiş.:D
|
4 Eklenti(ler)
2011' in hepimize güzellikler getirmesi dileğiyle, kalanchoeler ve tomurcukları,
Eklenti 186778 Eklenti 186779 Eklenti 186780 Eklenti 186781 |
Sizinde yeni yılınız kutlu olsun sevgili SDurul.
Kalanhorlar çok güzel. |
Çok güzeller:) Ben kalançolar konusunda çok şanssızım sanırım. Unlu biti bu kadar seven çiçek görmedim. Bu kış günü başka çiçekte yok kalanşomda unlu bit gördüm.:(:mad:
|
5 Eklenti(ler)
Canlarım, açmaya devam ediyorlar.
Eklenti 188239 Eklenti 188240 Eklenti 188241 Eklenti 188242 Eklenti 188243 |
1 Eklenti(ler)
|
Ayy bu kalanşolar harika...Güle güle büyyütün.
|
Her biri ayrı renk ve ayrı güzellikteler sayın SDurul,
Güle güle büyütün. |
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
|
Sevgili Sdurul kalanşoların harika görünüyorlar bir tek beyaz eksik galiba
benimkiler de uzun süredir tomurcukta yavaş yavaş çiçeklerini göstermeye başladılar:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025