![]() |
Mustafa bey göndermişse elinin bereketi ve kaktüs sevgisi bulaşmıştır kesin. Çok güzel büyüyeceklerdir:p
|
Çeliklerinizin türleri çok güzel güle güle büyütün.
|
güzel temenileriniz için çok sağolun sayın sevimk ve nesli6 inşallah en erken zamanda çiçeklerinide görürüm.
|
Tek kelimeyle "MÜKEMMELLLLLL"...
|
Alıntı:
Güle güle iyi günlerde büyüsünler . |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda yenileri:p
|
5 Eklenti(ler)
...............
|
çok güzel yeni kaktüsleriniz..güle güle büyütün..47.mesajdaki ilk kaktüsünüz çok ilgimi çekti..nereden aldınız acaba?
|
Çok sağolun sevgili fund@ 47. mesajdaki pekde yeni sayılmaz 2 yıllık kaktüsüm .Burada amatör bir yetiştiriciden aldım.
|
Alıntı:
|
Gerçekten harika görünüyorlar ellerinize sağlık.Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler
|
sağolun sevgili Hatice ve Neslihan bende isimlerini bilmiyorum bazılarını sizin sayenizde öğreniyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Sevgili Hatice yayınladıklarımın bazılarından sanada gönderdim inşallah bende oldukları gibi güzel olurlar;)
|
46.mesajda birinci fotoğrafta vuruldum zaten can dostum. O dikenler, olmaz böyle şey diyor insan. 47.mesajdaki kaktüste bir başka güzellik. Güle güle büyüt, sevgiyle:)
|
Sayın Can Dostum,
Hepside birbirinden güzeller, güle güle büyütün, çiçeklerini bizlere göstermekten esirgemeyin lütfen. Çünkü bizler artık havaların soğumasından, çiçeklerini bahara kadar göremiyeceğiz.. |
Alıntı:
Çok saol can dostum :) 46 daki çam ağacına benzeyen sukulentti çok merak ettim , bu sukulenttin ismi ne diye sorsan bilen bir arkadaşımız vardır.Öğrensek ismini .Onca sera gezdim ,Benzerine bile rastlamadım . |
Çok güzeller güle güle büyütün.
|
Ben de merak ettim.
|
Bitkilerinizi büyük bir zevkle izliyorum Sayın Can Dostum. Sayın Mrmusti'den de destek aldığınıza göre, bahçenizin daha da güzelleşeceğinden eminim. Bir gün Kıbrıs'a gelinceye kadar lütfen onlara iyi bakın. :)
Üye arkadaşlarımızın merak ettiği ve gerçekten güzel bitkilerinize gelince... Bilebildiğim kadarıyla 47/1. mesajınızdaki türün adı Opuntia Zebrina 'Reticulata' olması lazım. 46/4. mesajınızdaki fotoğraf ise Selaginella cinsi olması lazım. Büyük ihtimalle Selaginella Martensii. Tekrar ellerinize ve emeklerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlar zaten gözüm gibi bakıyorum onlar kızım ve oğlumdan sonraki çocuklarım .Kıbrısa geldiğinizde beklerim. |
5 Eklenti(ler)
Bugün sanki bahardı bu gün hep bahçedeydik bahçedekilerden bazıları
|
3 Eklenti(ler)
........
|
Bahçeniz, kaktüsleriniz çok güzel Sevgili Candostum, özelikle de Atlasınız bayıldım :p
|
Çok sağol sevgili bettyycim .Orada gördüğün atlas değil o türden ismini bilmiyorum.Bunun çiçeği nülüfere benziyor mor ve beyazdan oluşuyor.İnşallah bu yıl açarda buradan yayınlarım.
|
1 Eklenti(ler)
Of rengi harikaymış, bakın böyle ağzımı sulandırmayın, çingenelik eder isterim :D bu arada çiçeğinizin adı Selenicereus anthonyanus
|
çok sağol isterseniz adresinizi gönderin gönderirim:p
|
Ciddimisiniz, çok teşekkür ederim :D pek bir yüzsüzlük oldu
|
Alıntı:
Kıbrıs yolu gözüküyor falda bana :)) Bunlar yolla yolla bitmez .Kendim gelip seçeyim en güzeli . |
Alıntı:
|
Meczup diyorum ben kısaca :o
|
Alıntı:
|
Sevgili Can Dostum, bitkileriniz oldukça sağlıklı ve güzel görünüyorlar. Ellerinize sağlık.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1293386250 Bu saksıdaki kaktüste tomurcuk mu var? Açtığında görmek isterim. |
evet sevgil sduru 3.mesajımdaki resminde biraz daha net. Yarın açmış halini çekebilirsem yayınlarım
|
62 de en sondaki kaktüs ün ismini merak ettim muhteşem görünüyor.
|
Sevgili can dostum çok güzel,009.jpg (55.8 KB, 24 views)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
sevgili Hhaticenin gönderdikleri :p
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemde sanki bahar bazıları çiçek açmaya başladı
|
Hhatice Hanımın gönderdiği Bilbergia Nutans hakkında deneyimimi anlatmak istiyorum size. (İlk resimdeki yani) Ben suyunu biraz fazla vermişim. Bu bakımdan fazla sulamamanızı tavsiye ederim. Birde kökü toprağın çok derininde olmasın. Dipten çürüme yapıyor. Ben kaybettim bu yüzden bu bitkiyi. İyi günlerde büyütün.
|
çok sağolun ayse afyonlu verdiğiniz bilgi için :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025