![]() |
Balkonda petek var. Kapalı balkon ve ısıtılıyor. :)
|
Aaa galiba pastel çiçzgili renkleri olan bir koltuk var yan tarafta. Dikkatli bakmamışım petek zannettim.:o Bazan ben kapalı balkona küçük bir petek koysammı diye düşünmüyor değilim.
|
Sevgili sonerordo, çok güzel görünüyorlar gerçekten..yeni resimler için yaza kadar bekleyeceğiz demek..
|
Kaktüsleriniz çok güzeller. Güle güle büyütün
|
Sevgili sonerordo çok hızlı büyüyen bir koleksiyonunuz var. Yani hastalık ilerlemiş ;) Bu hastalığın en güzel yanı da heralde çiçek görmek olsa gerek. Daha güzellerini görmeniz dileğiyle sevgiler....
|
Sayın sonerordo, çiçeği açan kaktüs sanırım mammillaria olmalı, çiçek rengi çok güzelmiş. Bitkileriniz bol bol çiçek açar inşaallah, bizler de izleriz.
|
Kalanşonun yaprakları öyle kırmızı mı? ne hoş:)
|
Bazı türleri yapraktan yetiştirmeyi başardığınızdan bahsetmişsiniz bende çok uğraşıyorum yapraktan yetiştirmekle bazıları çilleniyor fakat tutmuyor, bazıları çok geç tutuyor yapraktan tutturmak da ayrı bir keyif sizin türleri merakla bekliyorum ;)
|
Sayın sonerordo, özellikle kalanchoeleriniz ve mammillarianız pek bir güzel çiçek vermiş. Güle güle büyütün.
|
Bende kalanşolardaki renk cümbüşünden etkilendim. Sarılar ve pembeler çok hoş olmuş. Kutlarım ;)
|
Şu haliylede sayfan çiçek çiçek göz alıcı. Devamı daha da güzel olacak kuşkum yok:)
|
Kalanşolarınız çok güzel açmışlar. Açmaya da devam ediyorlar galiba. Sağlıkla büyütün..
|
Sevgili sonerordo, tomurcuktaki kaktüsler açmadılar mı?
Bu arada kalanchoelar çok güzeller. |
Alıntı:
|
Kaloncheler' in tam olarak sırrı nedir, müthişler. Çiçekler yaprakları geçmiş. Lütfen toprak yapısı, ışık sulama vs. hakkında bilgi verir misin? Teşekkürler...
|
Maşallah sonerordo. Ne kadar bereketli kaktüslerin var çok çabuk büyüyorlar:)
|
86 no'lu mesajdaki ilk kaktüsü sormuştum. Teşekkür ederim. 2006 yılında açanalar harikaymış. Echinopsis galiba.
|
Aşağıdaki linkler isim konusunda size yol gösterebilir.
http://www.google.com.tr/search?um=1...w=1419&bih=699 http://www.google.com.tr/search?um=1...w=1419&bih=699 |
Echinopsis harika görünüyor. Tek çiçek bile yeterince gösterişli. Sizde "üçü bir arada" açmış. Çok şanslısınız.:)
|
Yaz geldi ve tüm bitkiler gösteriye başladı. Gymnocalcium' un tomurcuğu henüz çok küçük ve baya bekleticek ama açtığında ilginç bir formu olacak çiçeğinin. Ellerinize sağlık, iyi gözüküyorlar.
|
Çiçek formu ve rengi çok güzel.
|
Gerçekten rengi harika imiş,darısı başıma.
|
Alıntı:
|
Sayın sonerordo stapelia çiçeğiniz hayırlı olsun. Bitki zayıf düşeceğinden genelde birer birer çiçek açıyorlar. Benim şu anda açmış 3 çiçek birden var üzerinde, yakında resmini sayfamda yayınlayacağım. Tekrar tebrikler.
|
Hayırlı uğurlu olsun sonerordo, kötü de koksa insan açmış halini görünce mest oluyor ;)
|
******* harika.Bakalım benimkide tomurcuk yaptı.Merakla bekliyoruz.
|
Kolleksiyonunuz oldukça zengin. Aramızda tekrar görmek memnun etti. Ellerinize sağlık.
|
Antalya'da yaşamanız büyük şans. Kaktüsleriniz bizim buradan daha erken çiçekleniyorlar. İlk sizin çiçekleri göreceğiz. Bu akşam bendekilerin kış uykusundan çıkanların ancak filizlerini paylaşabileceğim. Kolay gelsin.
|
Gözlerim bayram etti sabah sabah bu güzel çiçekleri görünce. Çok güzeller...
|
Muhteşem görünüyor. Rengini çok beğendim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025