![]() |
Graptopetalum Paraguayense
1 Eklenti(ler)
kışı dışarıda geçirdi bu sukulentim..şimdi de çiçeklerini açtı
|
Alıntı:
|
Yanlış hatırlamadıysam geçtiğimiz yaz Sakarya'da Sapanca'da toplantı oldu. Bu yıl da arkadaşlardan teklifler olursa yapılabilir sanırım.
Sakarya grubu toplantısıysa o yönde bir kıpırtı olamadı maalesef. :) |
ama olmaz ki üyelerin kaktüs ve sukulentlerini gezdikçe kıskanıyorum elimdeki kaktüslerim kurudu 2 yıldır da adını bilmediğim sopa gibi bir kaktüsüm var 40 cm buyunda ve yanında da 10 cm boyunda. bırakın çiçek açmayı, ne enine ne de boyuna gitmiyor ben nerde yanlış yapıyorum acaba
|
Alıntı:
|
Sevgili meslektaşım, kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller gerçekten. Emeklerinize sağlık.
Ben de meslektaşım sevgili Feriha hanım sayesinde bir kaç kaktüs ve sukulente sahip oldum. İnşallah en kısa zamanda sayılarını artırmak istiyorum. Eğer kaktüslerinizin yavrucukları olursa bu kaktüs sever meslektaşınızı hatırlar mısınız, desem yüzsüzlük etmiş olur muyum acaba :o Çünkü burada çeşit bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Büyük şehirler kadar şanslı değiliz maalesef :( Sağlıcakla kalın, sevgiler. |
sayfanızda özellikle kaktüslerinizin hastası oldum mükemmeller bende meraklısıyım benimde kaktüslerim var ama sizinkiler yanında yok denecek kadar
|
Alıntı:
|
Merhabalar Funda hanım,bütün sayfalarınızı gezdim.Hepsi harikalar.Elinize sağlık.Sayfanızı takip etmeye devam edeceğim.Sevgiler.
|
Teşekkür ederim Funda hanım. Kaktüsleriniz bol bol yavrulasın diye dua edeyim o zaman. Sevgiler...
|
Mammillaria Elongata
1 Eklenti(ler)
sarı çiçekli..
|
Mammillaria Elongata
2 Eklenti(ler)
beyaz çiçekli..
|
Mammillaria Elongata
2 Eklenti(ler)
bunu da yeni aldım.pembe çiçekli...
|
Mammillaria Prolifera
2 Eklenti(ler)
...
|
Euphorbia Aeruginosa
3 Eklenti(ler)
...
|
merhaba,
kaktüslerinize bayıldım bende Sakarya'da oturuyorum bu kadar çeşidi hiçbir yerde görmedim. Koçtaş, Migros dışında nerelerden alıyorsunuz? Bol çiçekli günler :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Mammillaria Bombycina
4 Eklenti(ler)
Bu kaktüsümü 2 sene önce satın almıştım..tam saksısını değiştirirken yeğenim üstüne basmış yaralamıştı. ben hep öyle kalacak artık diye düşünürken, kaktüsüm büyüdü ve o yaralı kısım kayboldu. bir de şimdi üstüne üstük çiçek açtı...
son resim yaralı hali |
Mammillaria .....
3 Eklenti(ler)
tam adını bulamadım.. bulunca eklerim..
|
Mammillaria Gracilis
1 Eklenti(ler)
...
|
Mammillaria Pennispinosa
1 Eklenti(ler)
aldığımdan beri hiç büyümedi. 2 yıldır aynı ama her sene çiçek açar..
|
2 Eklenti(ler)
açması beklenenler..:D:D
|
miniklerim..
2 Eklenti(ler)
yurtdışından (eBay) 35 adet yavru kaktüs satın almıştım 1-2 ay önce. hepsine saksı bulamayınca tek saksıya dikmiştim. şimdi yeni saksılarına alındılar ve artık büyüme zamanı...bu masada hepsi yok, sığmadı bazıları başka masada.gerçekten de minicikler:D:D
|
Parodia Chrysacanthion
3 Eklenti(ler)
bu kaktüsüm de 2 yıldır ilk kez açıyor.
|
Mammillaria Spinosissima Beyaz Dikenli
3 Eklenti(ler)
...
|
Parodia Chrysacanthion
4 Eklenti(ler)
Görmemişin bir çiçeği olmuş, kırk açıdan fotoğrafını çekmiş..aldığımdan beri ilk kez açtığı için çok sevdim. maruz görün:D:D
|
balkonumun minik kaktüsü...
1 Eklenti(ler)
bugün balkonuma küçük bir misafir geldi.(arada sırada bize geldiğinde balkona götürürüm) Beraber tek tek kaktüslerimizi inceledik. hepsini o kadar çok seviyor ki sormayım. parmağıyla bir onu bir bunu gösterip mutluluğunu ifade etti. :D:D
bir de poz verelim beraber dedik:D |
Kaktüsleriniz ve succulentleriniz çok güzel. Özellikle yurtdışından getirdiklerinizi daha yakın plandan fotoğraflarsanız sevinirim. Misafirinize de maşallah, çok ilgili.
|
Muhteşem,hele Euphorbia Aeruginosa .......
|
Alıntı:
|
Lobivia Silvestrii
3 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
çiçekler üç oldu. diğer kaktüslere oranla çiçeği çok daha uzun ömürlü.
|
Lobivia Silverstrii için "Beğen" butonuna defalarca tıklayasım geldi =)
|
Alıntı:
|
Mammillaria zeilmanniana v.albiflora
1 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
sarı çiçekler solmak üzere, bayağı üzerinde durdular..pembe olan çift açtı bu kez, hem de bu soğuk yağmurlu havada.
|
Aeonium Haworthii
2 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
daha önce resimlerini eklediğim bir kaç tanesi açmaya devam ediyor..ben de izlemeye devam ediyorum:D:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025