![]() |
Maşallah ben kaktüs delisiyim derken benden daha delisi varmış.Ellerinize sağlık.Hepside bir birinden güzel.Güle güle büyütmeniz dileğiyle.
Saygılar |
Alıntı:
Küçük bir dipnot:Bu mavi kaktüslerin gövdelerine pek fazla su değdirmemeye dikkat edin.(Sıcak günlerde fısfıslamak gibi) Fazla su bu güzel mavi rengi azaltıyor :) |
Sayın Funda... Lithopsunuzu güneş alan bir yere koyarsanız, tekrar açtığını göreceksiniz. Işık ve sıcaklık... Yeterli olacak sanıyorum.
|
Fotoğrafları nasıl yükleme yapıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Parodia Chrysacanthion
2 Eklenti(ler)
Taner bey in serasından...
|
Güzel kaktüs türleriniz var. Taner beyin gönderdiği her kaktüsün ismini yazdığı kartları da saksıya koyması oldukça güzel oluyor.
|
Mammillaria Pennispinosa
2 Eklenti(ler)
bunlar da Taner bey in serasından...
|
Parodia Maxima
2 Eklenti(ler)
kocaman dikenleri var bunun...
|
Astrophytum myriostigma
2 Eklenti(ler)
dikensizim..
|
Bunlara bayıldım.nereden aldınız.ben de istiyorum.
|
Alıntı:
|
Fund@' cığım maşallahın var hüner diye buna denir, taş kaktüsü ne güzel çiçek açtırmışsın bayıldım bende aldım Taner bey'in serasından mayısta ama hala çiçek açmadı balkonamı çıkarsam acaba? Ayrıca serayı gezmeni tavsiye ederim buralara yolun düşerse sanki kaktüs cenneti mükemmel bir sera yok yok ne arasan var, hatta hoya bile köklendirmiş satışa koymuş.
Sayfanda çok güzel olmuş, kutlarım seni başarılarıyın devamını dilerim. |
Alıntı:
|
....
1 Eklenti(ler)
adını bilmiyorum ama ilkbaharda çok güzel mor çiçekler açıyor...ve çok hızlı büyüyor
|
aloe..
2 Eklenti(ler)
zafer bey yollamıştı ilkbaharda..büyüdü minik yavru çıkartıyor yanından..:D
|
Çiçeğiniz Acem Halısı sanırım.
|
Notocactus Submammulosus V.Pampeanus
1 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
.......
2 Eklenti(ler)
bunun da adını bilmiyorun..sukulent olup olmadığı da bilmiyorum..çiçekaçtığını görünce şaşırdım..bir gün sonra soluyor çiçeği..:( bu 3.çiçek
|
Ne güzel çiçeği varmış onun öyle..
|
Aloe marlothii..
2 Eklenti(ler)
aldığımda üstteki resimdeki gibiydi..şimdi kocaman olmuş...
|
Oroya Neoperuviana..
2 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Funda ilk adını bilmediğiniz bitkiniz Acem halısı
Drosanthemum floribundum güzel bir yer örtücü. Diğer ismini bilmediğiniz çiçeğinizin adı ise Tradescantia Sillamontana bir tür telgraf çiçeği:) |
Alıntı:
|
Polaskia chichipe..
1 Eklenti(ler)
...
|
Ferocactus peninsulae.
1 Eklenti(ler)
birkaç gün önce migrostan aldım bunu..çürüyen ya da bozulan kaktüsleri 0.99 tl ye satıyorlardı..bunun da dikenleri kırılmıştı..adını int.baktım çok emin değilim..
|
Ferocactus peninsulae den bir süre önce Koçtaş tan bende almıştım. İndirimde 2.99 TL ye. Bu nedenle siz Migrosta 0.99 TL ye beğendiğiniz ne kadar kaktüs varsa alın bence. Bir daha o fiatı bulamazsınız. Dikenlerin kırılması da birşey değil. Gördüğüm kadarı ile de çok fazla zarar verici bir durumu da yok.
|
Yazık, dikenleri kırıldı diye değerini düşürmüşler. Bence de bu fırsatları hiç kaçırmayın, çokta sağlıklı görünüyor.
|
daha çok almak istedim ama diğerleri gerçekten çok bozulmuştu...içlerinin çürüdüğü belliydi, yumuşaktı hepsi..en iyisi buydu
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025