![]() |
Echeveria'nın formu gerçekten harika ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çok telekkür ederim Bettyycim.
İki seneye yakındır bende duruyor Sayın Kalyon. Size geçen seneki halini göstereyim. Eklenti 223279 Vermiş olduğum kaktüs besini sonbahara doğru boyunun uzamasına sebep oldu. Bir çok yaprağı döküldü ve şimdiki hali. Benim istediğim daha dolgun bir form aslında ama yeni yavrular hızla büyüyor. İstediğim gibi olacaklar inşallah. Eklenti 223276 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Tam da açamamış daha annesi tüh, görmeden mi gideceksin :(
|
Hafta sonuna kadar açık kalsa bari. Beraber seyretsek. Diğerleri tomurcuktalar gösteremem resimlerini belki. Kim demiş göremem diye onlarda geliyor benimle. Asıl siz göremeyeceksiniz :))))))))))
|
"Açık hali dönünce..." der gibi olmuş ;) Çok güzel bir kırmızı. G. baldianumlar kimseyi utandırmadı bu sene. Sizinki de tatili haketmiş Ayşe Hanım.
|
Alıntı:
|
Ooo kırmızısıda pek güzelmiş doğrusu
|
Sevim Hocam rengini bir türlü ayarlayamıyorum. Aslında rengi kırmızı değil. Mora daha yakın bir ton. Nereden çekim yaptıysam olmadı gerçek rengi görünmüyor bir türlü.
|
Vallahi mora yakınsa dahada güzel. Benim favori rengim;)
|
Hoşçakalın sevgili dostlar. Eylül'e kadar buralarda olmayacağım. İnşallah geldiğimde görüşürüz. Şimdiden iyi tatiller, iyi çalışmalar, bol muhabbet, hoş görü, sevgi, saygı, en önemlisi sağlık,.... bütün güzel şeyler sizlerle olsun.
Saygılarımla... |
Ayşe Hanım güle güle.:) İyi tatiller.Lütfen bitkilerinizin fotograflarını çekin. Eylül ayında biz de görelim.:)
|
Alıntı:
Bizde Eylül ayında görürüz geldiğiniz zaman. |
2 Eklenti(ler)
Gitmeden göstereyim. Hemen aceleyle çekilmiş bir kaç resim göstereyim.
Eklenti 226131 Eklenti 226132 |
Ayşe' ciğim,
Sağlıkla git, sağlıkla gel inşallah. Seni özleyeceğiz. |
5 Eklenti(ler)
Bu sene çiçeklenenlerden bir kaçı.
Eklenti 308077 Eklenti 308078 Eklenti 308079 Eklenti 308080 Eklenti 308081 |
2 Eklenti(ler)
Geçen sene iyiydi ama bu yaz pek keyifsiz. köklerindeki bitlerden arındırmaya çalışıyorum. Bütün bitkilerimi sarmış durumdalar.
Son bahara doğru açmış haliyle stepelia. Eklenti 308088 Eklenti 308089 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Neredeyse üç haftadır bu şekilde duruyorlar. Tomurcuklarının kurumasından korkuyorum.
Eklenti 310336 Eklenti 310337 |
Bir yıllık ara kaktüslerinize iyi gelmiş, hepsi çok güzeller, elinize sağlık.
|
Süper kaktüsler. Bol çiçekli , demekki iyi bakılmışlar. Elinize emeğinize sağlık.
|
Teşekkür ederim Sayın Kaptan. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Beş gündür bu şekilde tam açılma olmadı. Üzeri tomurcuk doluydu fakat tomurcukları kuruyor nedense.
Eklenti 333979 Tomurcuktan başka birşey göremediğim diğeri. Aynı yerden neredeyse dört tane tomurcuğu kurudu. Biri daha kurudu. Tomurcukları bu boydan öteye geçemedi. Eklenti 333980 |
5 Eklenti(ler)
Bunlar da neredeyse iki aydır açmasını beklediğim ve bir türlü gelişmeyen tomurcuklar. Sinir bozucu bir durum.:(İki tanesi kurudu sanırım.
Eklenti 333981 Eklenti 333982 Eklenti 333983 Eklenti 333984 Eklenti 333985 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025