![]() |
2 Eklenti(ler)
bir güzel daha...kırmızı dikenleri harika...üsten bakınca simetrisi çok güzel...benim ya galiba daha güzel görüyorum...:D sevgilerimle...
|
3 Eklenti(ler)
bu miniklerde hiç büyümediler...
|
3 Eklenti(ler)
...
|
:D:D:D Yetişeyim derken bizi çok gerilerde bıraktınız;)
|
Çok şirinler.
|
teşekürler sevgili ayşe afyonlu...dostlar saolsun...hepinizin gayretleri ile oldu...bir de onun için teşekkür etmem lazım...sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
Bilgiler için çok teşekkür ederim Mustafa bey...O zaman bu hafta almam lazım içeriye...sevgilerimle...
|
4 Eklenti(ler)
kızımın eczanesi için yaptığım kaktüs ve sukullent arajmanı...
|
Aranjmanınız da çok güzelmiş. Eczaneye de yakışır yani..
|
gerçekte çok yakıştı...renkleride çok uyumlu odu...sevgilerimle...
|
3 Eklenti(ler)
şimdi de kaktüs bahçesinin resimleri...
|
3 Eklenti(ler)
....
|
4 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
bahçe bakımsız kalmış artık... şimdi de bahçenin önündeki yolun orta refüjü...
|
Arajman çok güzel olmuş ellerine sağlık canım .164 teki kaktüsün üzerindekiler tohum mu?
|
4 Eklenti(ler)
bu da bizim kahvemiz...
|
çok teşekkür ederim sevgili Hatice hanım...onlar meyvesi imiş...
|
3 Eklenti(ler)
bunlarda ön bahçemde beslediğim kara ve yavruları...yavrular benden bile saklanıyorlar daha onun için gece çekebildim resimlerini...
|
Sevgili bıcırık kediniz çok güzel cinsi nedir?
|
siyam kedisi Hatice Hanım... çok da akıllı ve sevecen....
|
Bir saat önce pandamı kayıp ettim, çok üzgünüm.
|
çok üzüldüm sevim4...Varlıklarına çok çabuk alışılıyor...yoklukları da bir o kadar üzücü tabi ki...sevgilerimle...
|
Kaktüs sayfalarınızda araya "parça" koymuşsunuz, Sayın Bıcırık; çok da güzel olmuş. Kolyesiyle çok sevimli duruyor. :) Bir ara bizimkilere takmaya teşebbüs etmiştik ama boşuna çaba oldu, tamamen özgür bıraktık.
|
çok teşekkür ederim sevgili plentplant... Bize geldiğinde 25 günlüktü annesi 5 tane yavru yaptığı için besleyememiş...Zayıf çelimsiz bir şeydi...Biz onu biberonla besleyip battaniye içinde uyuttuk...tabii bir kaç kez ezilme tehlikesi geçirdi..mecburen bizde tasma taktık gezdiği yerleri bilelim ,ayak altında olursa dikkatimizi çeksin diye... çok küçükken takılınca onunla bütünleşti hiç rahatsız olmuyor...Şimdi şımarık bir delikanlı olup çıktı...ama çok seviyoruz... sevgilerimle...
|
2 Eklenti(ler)
sarışınım
|
2 Eklenti(ler)
çok güzel
|
3 Eklenti(ler)
kalanchoe açmaya devam
|
2 Eklenti(ler)
aramıza yeni katılanlar
bir de misafirimiz var |
1 Eklenti(ler)
yılbaşı çiçeği zamanı şaşırdı
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025