![]() |
3 Eklenti(ler)
Leş kaktüsümün birkaç hafta önceki hali. Pis kokmasına ya da üzeride kurtçuklar olmasına aldırmadan tüylerini okşuyorum:o
|
Hem çok güzel gözüküyor hemde çok iğrenç(Sanki dile benziyor:p).Ama bi yandan da çok ilgi çekici çok hoşuma gitti :)
|
Çok güzel sevgili Nariel,kötü kokması kimin umurunda o böyle güzel olduktan sonra.:D
|
Hani tüylü iplerden örgüler yapılır onlar gibi :) dokunmayı bende isterdim (sinekler üşüşmeden önce tabi )
|
Bazen çirkin, bazen korkunç da görünse muhteşem yaradılışlı bir bitki (diğer bitkiler gibi). Bu kadar çok açtığında evcil hayvan sever gibi sevebiliyorsunuz:p
|
Çok güzel görünüyor.
|
sn nariel.... paylaşmayı düşünüyormusunuz...... cevap evet se bende okşamak isterim tüylerini...
|
leş kaktüsünden ben de istiyorum.sivrisinek allerjim var.kesinlikle edinmem lazım diye düşünüyorum.bütün çiçekleriniz çok güzel.
|
Sevgili Nariel bu sayfanı yeni gördüm. Hepsi birbirinden güzel. Aranjmanların da harika olmuş.
|
Sayın Nariel sayfanızı bende keyifle gezdim. Yeni bitkiler görmek ama en çok da sağlıklı bitkiler görmek çok hoşuma gidiyor. Sizin bitkilerinizde oldukça sağlıklı gözüktükleri için bana keyif verdi. Yeni fotoğraflarınızı görmek dileğiyle.
Sevgiler... |
nasıl güzellerrr :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025