![]() |
Sn Kartalpin teşekkür ederim.evet bunlar çok azı.Çünkü diğerlerini yükleyemedim.En kısa zamanda gelecekler.Tepkiler ilginç dikenlilerden herkes hoşlanmıyor ama ben çokkkkk seviyorum
|
Sevgili Günebakan sağolun.Ben onların isimleriyle pek ilgilenmedim.yavaş yavaş ögrenirim belki
|
Sn Yagız ve Sn Cennetbahçesi çok teşekkür ederim
|
Bu arada kaktüs kardeşliğinde gelen msjlar var ama nasıl gönderiliyor ben bilmiyorum.Anlatabililir misiniz
|
O arkadaşlar size adreslerini göndericek sizde paylaşmak istediklerinizi kargoyla o adreslere göndericeksiniz:)
|
Buraya kadar tamam ama çelikler neyin içerisinde daha iyi oluyor,minik saksılara dikmek gerekiyor mu
|
Sevgili Ebru-li ıslak peçetelere sarıp küçük bir kutuya koyup yollayabilirsiniz:)
|
Alıntı:
Kaktüsleri pakete koyabilirsiniz.Islak peçete vs.gerek yok onlar için.Eğer sararsanız çürürme ihtimalleri var.Eğer succulent ya da yanında başka çiçek gönderecekeniz onları sarabilirsiniz nemli peçetelere. |
5 Eklenti(ler)
Yeni çektiğim resimler
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
4 Eklenti(ler)
bu seferlik bu kadar
|
Ooo pembe millimiz gülümsüyor. Onun üstündeki çiçek ne güzel.:)
|
Bunlarda diğerleri gibi çok güzel yılan kaktüs nasıl da uzamış öyle:)
|
Gerçekten çok güzeller ebru-li..
|
sn Sevim.K o güzel çiçek 50 numaralı msjdaki son resimdeki zebrama ait.Harika değil mi
pembişimde öyle |
teşekkür ederim sevgili günebakan.durmadan uzuyor,bakalım nereye kadar devam edecek.ayrıca uzamaktan çiçege zaman ayırmıyor yaramaz
|
teşekkür ederim Muhikan
|
5 Eklenti(ler)
yeniler.hikayelerini daha sonra yazıcam
|
3 Eklenti(ler)
Bu gecelik bu kadar
|
Alıntı:
|
Sevgili EBRU-Lİ,önce maşallah diyeyim hepsi ayrı ayrı güzeller ellerine sağlık:))
|
Sevgili EBRU-Lİ; kırmızı milli çeliğim iki taneydi minicik minicik. İkisi de tutmuş durumda. Eğer çok sabırsızlanıyorsanız o küçük çeliklerden birini size gönderebilirim. Beyazım tek ve o da çok küçük. Ama sabrederim derseniz sonbahara kadar biraz büyümüş olurlar.
Veya kimbilir siz gelişmiş milliler bulabilirsiniz belki;) |
sevgili sevim.K çok mutlu olurum,havalara zıplarım.ben sizlerinkileri hazırladım ama bu aralar yoğunum,yarında nöbetçiyim.haftasonu kısmetse kargo işini halledip sizleri daha fazla bekletmiycem.
|
2 Eklenti(ler)
paşa kılıcım ilk yılından itibaren beni çiçekleriyle selamladı
|
Sayın ebruli sansaveria nın çiçeklerini gördükten sonra benim 7 yıllık sansaverya yı balkondan atmak geldi içimden. Gözüne bakıyorum ,değil böyle bir çiçek minicik bir çiçeğini bile göremedim.Bu sözlerim kıskançlıktan değil aman yanlış anlamayın.
|
Sayın cennetbahçesi benimde 2 saksı sansevieriam var. İç mekanda güneş almayan bol aydınlık gören bir cam önündeler. Saksılarım bu yıl nöbetleşe çiçek açmaya başladılar. Yaklaşık 1,5 aydan beri sansevierianın muhteşem parfümümsü kokusunu çekiyoruz. Mükemmel bir çiçek. Siz de tez zamanda çiçeklerini görürsünüz inşallah...
|
Sayın Faruk benim sansaveryam balkonda malesef içeri alamıyorum evin küçüklüğünden,dört gözle açmasını bekliyorum.
|
Sevgili EPRU-Lİ, kaktüslerine hayran kaldım ellerine sağlık.
|
Sevgili EBRU-Lİ avatarınızdaki kalp olan çiçeklerin ismi ne ?Çok beğendim .Satın mı aldınız.İki tane görünüyor saksıda, yavru verirse talip olmak isterim :)
|
Ebru-li nin yerine cevap yzmak hoş olurmu bilmiyorum ama sevgili Hhatice o bir hoya kerrii yaprağı.Daha doğrusu yaprakları.Sanıyorum Taner bey satıyor du yaprakları değil büyüyebilen bitkisini çiçekleri diğer mum çiçekleri gibi harika hatta şu sıralarda açmış halleri forumda var.Mum çiçeği başlığında.
|
sevgili ebru hepsi birbirinden güzel hayranlıkla baktım ellerine emeklerine sağlık bu arada sende aramıza hoşgeldin bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim gözlerimiz şenlendi.kaktüslere hayranlığım bir kat daha arttı.
|
teşekkür ederim Neslihan Hanım
|
5 Eklenti(ler)
merhaba.dikelilerimin devamı
|
2 Eklenti(ler)
devam
|
Sayın EBRU-Lİ 73. mesaj 1. fotoğrafta ki kaktüsünüzün ismi nedir acaba? Ya da bilen arkadaşlar latince ismini yazarsa sevinirim...
|
eline emeğine yüreğine sağlık.
harika işler çıkarmışsın. hepsi birbirinden güzel. |
teşekkür ederim NazMurat.
|
sayın Faruk bey ben isimleririni genellikle bilmiyorum size yardımcı olamıycam
|
Sevgili Ebru-li,
Lütfen devam edin, hepsi muhteşem ayrıca çekimlerinizde öyle.. Sevgiyle Saygıyla |
Sayın Ebru-li insanın sizin çiçeklere baktıkça bakası geliyor maşallah. Çok güzel büyümüşler. Acaba benim yılanım da öyle saksılardan sarkacak mı. Çok merak ediyorum. Kaç yılda o hale geliyorlar acaba?
Bol çiçekli günler diliyorum. Sevgiyle kalın.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025