![]() |
Alıntı:
Ben sadece pembe varsa bizde de kırmızı ve beyaz var dedim. Benim ikisi de bir çiçek bir çiçek:D tabi minicik çelikte:o |
Tabi şaka bir yana sevgili ebruli o minicik çeliklerimizin büyümesi lazım;). Büyüdüklerinde biz de bizi sevindiren arkadaşlarımız gibi bizden isteyen arkadaşlarımızı sevindiririz:).
|
Sayın ebru_li,
Sayfanız ve bitkilerinizle birlikte aramıza hoşgeldiniz. İlk dört kaktüs gerçekten de evladiyelik olmuş. Kombi altında ise yer kalmamış. |
Sevgili EBRU-Lİ,
Hepsi Muhteşem, hepsi güzel ruhunuzun ürünü. Teşekkür ederiz ve aramıza kocaman bir HOŞGELDİNİZ sunuyorum... İlerinde eminim bugüne kadar sunduklarınızın bir kaç katını da görebilecğiz. Bu kaktüs aşkı öyle bir aşk ki, dönüşü kurtuluşu olmuyor. Eminim çevrenizden, kaktüs bağımlısı olduğunuz için ilginç tepkiler alıyorsunuzdur, bize biraz bunlardan da bahsedermisiniz? Tekar tekrar hoşgeldiniz ailemize.. |
Sevgili EBRU-Lİ hoşgeldiniz:) Ne iyi ettiniz de bu sayfayı açtınız .Anladığım üzere uzun yıllar geçmiş kaktüslerinizle ne güzel kocaman kocaman olmuşlar maşallah .
Süt ağaçlarınız ayrı bir güzel :)Dört saksı olması dikkatimi çekti .Siz mi yetiştirdiniz ?Benim minik bir çeliğim hala öylece duruyor .Ne ,gelişti ne öldü .Sizin nasrettin hocadan olanda malesef sizlere ömür ,kaybettiğim ve üzüldüğüm kaktüslerimden resmi hatıra kaldı balkonumda ,sizinki sağlıklı maşallah iyi günlerde büyütün ama dikkatli olun tüylü kaktüsler hiç anlamadan çürüyor malesef :( |
Öncelikle hoşgeldiniz sayfanız hayırlı olsun.Kaktüs dilinden sanırım iyi anlıyorsunuz gerçekten çok güzel gelişmişler
|
Aramıza hoşgeldiniz sayın Ebruli sayfanız hayırlı olsun.Bol çiçeklerininide görürsünüz inşallah.
|
Teşekkür ederim sn Skaraca,sadecece kombi altı degil bütün evde yer kalmadı.Esimve oglum yeter deseler bile eve elleri boş gelmiyorlar.Onlarada buradan sonsuz hoşgörülerinden dolayı tesekkür etmek istiyorum.
|
Sn Hhatice kaktüs sevgim ortaokul dönemlerime dayanır.Süt agacı hangisi anlayamadım .Telefonun yanındakilerden bahsediyorsanız 1,5 yıllık.Bir otelden küçük bir çelik almıştım beş yıl kadar önce,oçelik 1,5 metre oldu.bunlar yeniler yani.Hepsini ben yetiştiriyorum.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
|
Sevgili Ebru-li evet telefonun yanındakiler süt ağacı maşşallahları var. Ellerinize sağlık:)
|
Sn Kartalpin teşekkür ederim.evet bunlar çok azı.Çünkü diğerlerini yükleyemedim.En kısa zamanda gelecekler.Tepkiler ilginç dikenlilerden herkes hoşlanmıyor ama ben çokkkkk seviyorum
|
Sevgili Günebakan sağolun.Ben onların isimleriyle pek ilgilenmedim.yavaş yavaş ögrenirim belki
|
Sn Yagız ve Sn Cennetbahçesi çok teşekkür ederim
|
Bu arada kaktüs kardeşliğinde gelen msjlar var ama nasıl gönderiliyor ben bilmiyorum.Anlatabililir misiniz
|
O arkadaşlar size adreslerini göndericek sizde paylaşmak istediklerinizi kargoyla o adreslere göndericeksiniz:)
|
Buraya kadar tamam ama çelikler neyin içerisinde daha iyi oluyor,minik saksılara dikmek gerekiyor mu
|
Sevgili Ebru-li ıslak peçetelere sarıp küçük bir kutuya koyup yollayabilirsiniz:)
|
Alıntı:
Kaktüsleri pakete koyabilirsiniz.Islak peçete vs.gerek yok onlar için.Eğer sararsanız çürürme ihtimalleri var.Eğer succulent ya da yanında başka çiçek gönderecekeniz onları sarabilirsiniz nemli peçetelere. |
5 Eklenti(ler)
Yeni çektiğim resimler
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
4 Eklenti(ler)
bu seferlik bu kadar
|
Ooo pembe millimiz gülümsüyor. Onun üstündeki çiçek ne güzel.:)
|
Bunlarda diğerleri gibi çok güzel yılan kaktüs nasıl da uzamış öyle:)
|
Gerçekten çok güzeller ebru-li..
|
sn Sevim.K o güzel çiçek 50 numaralı msjdaki son resimdeki zebrama ait.Harika değil mi
pembişimde öyle |
teşekkür ederim sevgili günebakan.durmadan uzuyor,bakalım nereye kadar devam edecek.ayrıca uzamaktan çiçege zaman ayırmıyor yaramaz
|
teşekkür ederim Muhikan
|
5 Eklenti(ler)
yeniler.hikayelerini daha sonra yazıcam
|
3 Eklenti(ler)
Bu gecelik bu kadar
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025